Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van olyan dolog,amit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan dolog,amit nem tudtatok megbocsátani a házastársatoknak még akkor sem ha együtt maradtatok?

Figyelt kérdés
A párom most túl messzire ment nálam belül teljesen össze roppantam lelkileg.Nem csalt meg vagy hasonló,hanem cserben hagyás úgy érzem a gyerekekkel együtt cserben hagyott minket.Nem akartam elválni és valójában ő sem,de ez az egész történtek nagy nyomot hagyott bennem lelkileg és idegileg is kivagyok.Ha nektek is van ilyen,ami ennyire nagy nyomot hagyott bennetek,de nem váltatok meg,mi volt az és hogyan élitek meg?

2024. ápr. 11. 05:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
67%

Miért vállaltál más nyakára, más házába gyereket???

A férjednek NINCS háza momentán.

Ahol felnőttesdit játszotok az az ANYJA háza (amit lehet megörököl, lehet nem), és ha anyós úgy ébred, elege van belőletek, holnap kivághat gyerekestül.

Mondjuk csoda, hogy az anyja ezt eltűrte eddig is, nálam alap volna, hogy a gyerekem nem hozzám, az én házamba csinál gyereket, és költözteti be a nőjét, hanem szépen elmennek külön lakni.

2024. ápr. 12. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!