Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év elteltével összeházasodnátok a lentiek fényében?
"hónapra rá ismét összejöttünk, hatalmas boldogságban éltünk 7 évet, egészen addig, míg le nem bukott, hogy megcsalt."
Nem tudom minek adtál neki utána esélyt és még most is gondolkodsz rajta. Önbecsülés nuku? Vagy mi a gond?
Sok jó ötletet itt ne várj a lecsúszott, elkényeztetett, egoista nők között, akik már berendezkedtek 20-on évesen az egyedüllétre.
Ha már nekik sz.r, másnak miért lenne jó?
#3:
Ne beszélj már hülyeségeket.
Hűtlen volt hozzá, harmadszor vannak újra együtt és nem kereste fel legutoljára, az anyja hatására jelent meg pontosan tudja, hogy a kérdező milyen befolyásolható és orrba-szájba fogja csalni, mert nem azért van vele, mert szereti, tiszteli hanem azért, mert mással nem jött össze, másoknak nem kell, úgy tartja kell a feleség a társadalom miatt, kiszolgálás miatt, biztos pont gyanánt. Kihasználja őt.
Nézd én hiszek a "karmikus kapcsolatokban", szerintem nem véletlen találtok vissza újra meg újra egymáshoz.
Nyilván a megcsalás...hát az fájdalmas, de ha szeretitek egymást, szerintem túl lehet rajta lépni (persze ha mindketten akarjátok). Sok érzelmi munka és megbocsájtás kell, de szerintem lehetséges.
Persze, menj hozzá, aztán 3 év múlva írod a kövi kérdést, hogy ott vagy pici babával, a férjed megcsalt, úristen mit tegyek?
Komolyan, mi nem világos? Kell neki egy bohóc nő, aki biztos pont, viszi a háztartást stb. mellette lehet csajozni, mert úgyis visszafogad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!