Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szex nem elvárható a házasságban a feleségtől, akkor a házimunka se a férj részéről?
Mi az összefüggés? Ha egyedül élsz, akkor nem szexelsz tehát nem is takarítasz? Vagy ott marokmarcsát “jutalmazod” takarítással? Na, ma nagyon jól esett ez a recsi, akkor elmosogatok? Nem értem.
Egy otthont mind a két fél feladata rendben tartani. Ha te ebben nem veszel részt, akkor a legkisebb gondod lesz egy idő után, hogy szex nincs, mert nem lesz eleve ember se, akivel csinálhatnád. Ha a nőd nem akar veled szexelni, esetleg nyisd ki a szád és beszéljétek meg, mi a baj.
Következő kérdés:
Miért nem akarnak a mai nők párkapcsolatot? 🤔 Hát ezé
Kérdező, én látom a releváns összefüggést a házimunka és a szex között. Csak itt sok nő vagy soha nem volt házas, vagy ugyanolyan, mint a nő, akinek csak elvárásai vannak egy kapcsolatban, de amikor a párja igényeiről lenne szó, akkor fáj a feje.
Azt is megértem, hogy miért a házimunka : némelyik nő észre sem veszi, ha a férjének baja van, csak ha nincs elvégezve a házimunka rá eső része.
De ez nem jó irány. Az okot keverjük össze a tünettel.
Igenis, aki kapcsolatban akar élni, vegye tudomásul, hogy vannak kötelességei a másikkal szemben. Aki nem akar részt venni a háztartásban, az éljen egyedül. Járjon csüdig a szennyesben, csetresben.
Viszont aki nem kívánja a párját, az ne fárassza már azzal, hogy porszívózzon, ablakot mosson, tankolja tele az autót, hovatovább adja haza a fizetését. Álljon elő a farbával, pakolja be a két bőröndöt, amiért megdolgozott a házasévek alatt, és guruljon el a vasalóswifttel ahhoz, akiért dobog annyira a kicsi szíve, hogy nem fogja el heveny hányinger, amikor este hozzábújik.
Itt kezdődik a női játszma: kivenni a kapcsolatból, ami kényelmes, de nem beletenni, amihez nincs kedv.
24. Ha a nő nem akar szexelni, annak mindig oka van és ez nem a játszma, ahogy ti nevezitek.
Tudod mikor nem akartam csinálni? Mikor nem volt orgazmusom🤷♀️
Amióta van, azóta van kedvem is. Ennyire egyszerű lenne, de ti játszmákat láttok bele, meg szexmegvonást, miközben az nem egy olyan dolog, ami "jár".
Mondjuk azt érdekesnek tartom, hogy sok férfi simán megelégedne azzal, hogy a felesége kényszerből fekszik alá. Engem nőként nagyon zavarna, ha a férjem csak kötelességből szexelne velem.
"Viszont aki nem kívánja a párját, az ne fárassza már azzal, hogy porszívózzon, ablakot mosson, tankolja tele az autót, hovatovább adja haza a fizetését. Álljon elő a farbával, pakolja be a két bőröndöt, amiért megdolgozott a házasévek alatt, és guruljon el a"
De, a kosz akkor is gyűlik a lakásban, amit a pasika is termelt.
Nem a nő fárasztja, ugyanis nem egyedül az ő dolga, semmi köze a szexhez.
Másrészt könnyen lehet, hogy apucinak kell cuccolni két bőrönddel.
és nem árt azon sem elgondolkozni, hogy miért is nem akar szexelni az asszony. Lehet, hogy önző a pasi vagy igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!