Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem dolgozik a feleséged: miért nem?
Figyelt kérdés
Azok válasza érdekel, akiknél a gyerek minimum óvodás korban van. Olyan sztori is jöhet, ha nem a saját feleséged, hanem ismerősöd a házaspár.2024. márc. 10. 20:12
31/34 anonim 

válasza:

Amúgy meg lehet hogy te azt látod egész nap otthon van, "nem dolgozik" a nő, de éppenséggel a magatehetetlen anyját apját nagynénit ápolja és azért van otthon. Ez is egyfajta munka.
32/34 Senior Séf 

válasza:

Mert nyugger. Egyébként dolgozik itthon épp eleget.
33/34 anonim válasza:
Nővérem férje pl. úgy van vele, hogy neki sokkal többet ér az, hogy otthon rend, nyugalom várja, mint az, hogy a nővérem dolgozzon napi 8-10 órát valahol 3-400 ezerért, cserébe még otthon is robotoljon, idegbeteg legyen vele és a gyerekkel. A gyerek is fontos pont, mert valljuk be, a legtöbb anyának az egésznapos munka után a háta közepére sem hiányzik még a közös leckeírás, verstanulás, jókedvű csevely a gyerekkel... Tesóm így az energiáit a gyerekre használja, borzalmasan sokat foglalkozik vele és élvezi is. A gyerek is, látszik rajta már most, hogy olyan biztos a családi háttere, mint keveseknek. Ez szerintem olyan előny az életben, ami később behozhatatlan.
34/34 anonim 

válasza:

Nem dolgozó feleség vagyok. Illetve van egy kis beugrós munkám. A 33. válaszoló nagyjából leírta a mi helyzetünket is. Nekünk többet ér ez így, mint ha lenne teljes keresetem. Kisebbik gyerekünknek kell segítség a tanuláshoz. Sokat foglalkozom mindkettővel minden téren,és nagyon jó a kapcsolatunk. El nem tudom képzelni hogy fele ilyen is lenne, ha 8-10 óra munka után esnék haza. Tanulásban segíteni biztos nem bírnék, főzésre háztartásra is alig lenne időm. Viszont hiányzik hogy többet lennék társaságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!