Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha nem dolgozik a feleséged:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem dolgozik a feleséged: miért nem?

Figyelt kérdés
Azok válasza érdekel, akiknél a gyerek minimum óvodás korban van. Olyan sztori is jöhet, ha nem a saját feleséged, hanem ismerősöd a házaspár.

2024. márc. 10. 20:12
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
39%

Amúgy csak jelzem hogy van akinek annyi milliója van a bankban hogy a kamatokból megél.

Én 2 milliót tettem be ,7 hónap alatt nőtt 110 ezerrel.

Ez semmi, de gondolj bele hogy aki 30-60 milliót tesz be, az havonta mennyit nyer a kamatokkal.

Van olyan ismerősöm akinek 3 lakása van, egyikben él, másik kettőt kiadta albérletbe.

Az ilyen embereknek nem kell félni a nyugdíjtól.

2024. ápr. 4. 13:35
 22/34 anonim ***** válasza:
60%
Az igaz, de aki sosem dolgozott, annak kell.
2024. ápr. 4. 14:44
 23/34 anonim ***** válasza:
52%
ó nyugi, az ilyenek nagyon rafináltak. Általában azt szokták, hogy a férjecske bejelenti a vállalkozásába alkalmazottnak. Már csak addig kell kibekkelni, és remegve tényleg mindent megtenni, hogy a házasság kitartson a nyugdíjig. Szeretők felett meg szemethúnyni. Életbiztit meg a férjre kötik. Ki van ez találva. Cserébe ugye otthon egy házicseléd jut a férjnek, és így valamilyen szinten mindkettő jól jár. De hogy milyen életminőség ez igazából, na az már teljesen már kérdés.
2024. ápr. 4. 15:17
 24/34 anonim ***** válasza:
50%

kulfoldon elunk itt az is kap nyugdijat az allamtol 65. ev utan ha sosem dolgozott. en sem dolgoztam, ma mar mind a ketten nyugdijasok vagyunk.

a ferjem keresete boven eleg volt a megelheteshez. gyerek nincs, en nagyon szerettem mindig itthon lenni a ferjemnek meg nem esett nehezere hogy eltartson engem. az o fizetesebol vettunk hazat 1990 ben aztan 2003 ban eladtuk es vettunk egy nagyon jo helyen egy kis hobbyfarmot.sose volt emiatt gondom hogy nem dolgoztam. egyebkent meg az egeszsegi allapotom sem volt jo, rakbeteg is voltam es a mai napig is eleg sok betegseggel kell egyutt elnem. Mo on dolgoztam de amiota eljottunk nem.

2024. ápr. 13. 12:44
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért nem minden második család van abban a helyzetben, hogy 3 lakása van, amiből kettőt kiad és vígan megél belőle. Én is ismerek ilyen párt. Mindkettejüknek volt akkora szerencséje, hogy indulásnak kaptak a szüleiktől egy garzont. Mikor összeköltöztek, vettek egy másik lakást, amiben meg laktak kiadták, szóval most van nekik egy nagy közös, meg kettő kiadott. Nem mindenki kezdi így az életet, mint ők. Ez nem az átlag.
2024. ápr. 17. 12:16
 26/34 anonim ***** válasza:
56%

23!

Igen, anyám is be van jelentve apám vállalkozásába, és én is be vagyok jelentve a férjem vállalkozásába.

Igen, életbiztosítása is van.

Ki van ez találva.

De mivel én nem vettem el senkitől semmit, így kb senkinek semmi köze az életünkhöz🤷🏼‍♀️

2024. ápr. 17. 15:59
 27/34 Grizesteszta ***** válasza:
64%
Van sajat vagyonom, ebbol megelnek akkor is, ha nem dolgoznek. Oszinten szolva gondolkodom rajta, hogy ha a mostani projektem kifut, akkor nem keresek mar madik munkat. A parom meg 8 evig min. dolgozik, de nem zavarna egyikunket sem, hogy ha en nem. Haztartasbeli lennek es lenne idom magamra is es ra is.
2024. ápr. 18. 21:05
 28/34 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon gyűlölheti az életét, aki ilyen utálattal fröcsög mindenkire, ha más életet választott/jutott neki.
2024. máj. 8. 22:25
 29/34 anonim ***** válasza:
81%

Feleség vagyok.

3 gyerek van, ebből a legkisebb 6 éves lesz, SNI-s.

Olyan helyen dolgoztam, hogy semmire nem volt időm abszolút, idegileg teljesen ki voltam készülve.

Felmondtam, az volt a terv, hogy keresek részmunkaidős állást.

De az élet mást hozott...

Most egyéni vállalkozás a cél, amint lejár az álláskeresésim, aztán majd kiderül, mi lesz.

(Munkahelyen alkalmazottként már nem tervezek dolgozni, több okból sem.)

2024. máj. 9. 21:20
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Tesóm van így. Bár minimális munkája van, de nagyrészt otthon van. Ők így szeretnék, hogy sokat tudjon a gyerekekkel lenni, foglalkozni, tanulni. Napközben mindent megcsinál, így ha a gyerkőcök otthon vannak, nem az van hogy kapkod ide-oda a házimunkában,nem hulla fáradt, tudnak beszélgetni, tanulni, játszani stb. A férje jól keres, és bár nem élnek luxusban, külföldre sem sokat járnak, kocsit sem cserélgetik mindig újra, teljesen jó, boldog életük van. A gyerekek kiegyensúlyozottak, jó tanulók. Persze hozzáteszrm, sokan nem jó szemmel nézik hogy látszólag (az ő szemükben) "semmit sem csinál egész nap "
2024. jún. 14. 07:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!