Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csak az én férjem ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az én férjem ilyen?

Figyelt kérdés

Három napja betegeskedem én is és a gyerek is, a férjem eddig itthon maradt home-officeban, de ma mondtam, hogy menjen be, mert a főnöke beszélni akart vele.

Épp hasmenéssel küszködök a wc, mikor látom a reggeli eszmecserét messengeren. Megkérdezte a rokonoktól ők meggyógyultak-e, majd írta, hogy “mi teljesen jól vagyunk”. 😂

márc. 8. 09:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, azért nem írta meg, hogy betegek vagytok, hogy

a, ne csámcsogjon ezen senki, és akkor azt kelljen hallgatni, ha valahol gyerek van, akkor pláne mindenki jön a sok "jó tanáccsal", amit a hátad közepére sem kívánsz

b, nehogy frászt kapjanak, hogy akkor megfertőztök valakit, mert a férjed elvileg továbbviheti a vírust tőletek.

márc. 8. 09:38
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem ennél sokkal rosszabb. Viszont nem mindenkinek írjuk meg a teljes valóságot, mert van akinek nem érdemes, tullihegi, kéretlenül segít, stb. Úgyhogy én egyáltalán nem lepődnék meg ezen.
márc. 8. 10:07
 13/18 anonim ***** válasza:
58%
Ez a fórum nem arra van, hogy ilyen szarokat kiirkálj.
márc. 8. 10:46
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Igen, érzéketlenül viselkedett. Nálunk is az van, hogy ha a férjem beteg akkor minden ismerősnek akivel akkoriban éppen kapcsolatba kerül egyesével elmeséli, hogy mi hogy történt, milyen az állapota, dokik, gyógykezelések.

Ha én vagyok beteg, akkor fekszem a szobában és még csak rám sem nyitja az ajtót, nemhogy kedveskedne vagy lelki támaszt nyújtana. Ha enni akarok olyasmit én szeretek akkor inkább megfőzöm, ő csak kimondottan férfias kajákra hajlandó. Beszerzésben, bevásárlásban és szállításban viszont lehet rá számítani maximálisan, ez van.

márc. 8. 10:59
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom. Nekem nem tetszene, ha a férjem éppen azt ecsetelné a rokonoknak, ismerősöknek, hogy a lelkemet kifsom a budin. De hát kinek mi...💁
márc. 8. 11:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem kell részletezni és ízléstelen történetekkel traktálni a kérdezőket, de persze, hogy megemlítem, hogy igen, ő még nincs teljesen rendben, de már alakul vagy bármi más általános a közízlést nem sértő módon említést teszek róla, ha már volt olyan szíves és rákérdezett az a valaki.
márc. 8. 15:10
 17/18 anonim ***** válasza:

Az én férjem is csinált már ilyet. Betegek voltunk mindketten, de az anyjának azt mondta, mikor kérdezte, hogy hogy vagyunk, hogy én jól vagyok. :D mondjuk engem nem érdekel, szerintem nem rosszindulatból mondta, csak tényleg azt hihette, hogy én már jól vagyok, mert nem jajgattam egész nap, hogy milyen rosszul érzem magam. Meg nem is akarja, hogy azon csámcsogjon a család, hogy jaj a Gizi odavan. Csak magát szereti sajnáltatni. :D

Na mindegy, szóval volt már ilyen nálunk is, de én nem sértődtem meg rajta.

márc. 8. 18:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Az én feleségem otthon fekszik lázasan úgy, hogy közben el kell látnia 3 gyereket és a kutyát is le kell vinnie sétálni. Semmilyen segítsége nincs rajtam kívül, én meg kint vagyok külföldön. Igaz, pont aznap robbant le, amikor már kint voltam. Na ez például sokkal kellemetlenebb szitu, mint a tiétek.
márc. 10. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!