Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az én férjem ilyen?
Három napja betegeskedem én is és a gyerek is, a férjem eddig itthon maradt home-officeban, de ma mondtam, hogy menjen be, mert a főnöke beszélni akart vele.
Épp hasmenéssel küszködök a wc, mikor látom a reggeli eszmecserét messengeren. Megkérdezte a rokonoktól ők meggyógyultak-e, majd írta, hogy “mi teljesen jól vagyunk”. 😂
Várjál...
És neked szólt a főnöke hogy beszélni akar vele?
Mit csinálsz te a főnökével?
Szerintem a többi válaszoló félreérti, hogy mi a probléma.
A kérdező azt furcsállja, hogy a férje azt írta, hogy ők már teljesen jól vannak, holott a felesége és gyereke még betegek.
Szerintem is fura, kicsit mintha elfelejtett volna titeket vagy nem figyelt, hogy mennyire rosszul vagytok még. De azért egy ekkora kis üziből én még inkább nem vonnék le semmilyen következtetést, lehet, hogy csak meg akarta őket nyugtatni vagy ilyesmi
És mi a vicces?
mi teljesen jól vagyunk”. 😂- ez a mondat?
Eszedbe jutott esetleg, hogy rád magára és a gyerekre gondolt, szóval az egész családra, nem csak rád?
Ez nem is kérdés, ezt a kis vicces posztot a face-s Asszonysutuorgoba tedd ki, ott majd biztos nevetnek rajta
Az a vicces, hogy többes számba beszélt vagy mi.
Szóval nem az a baj, hogy azt írta, hogy jól vannak, hanemhogy többes számba írta...szerintem
És ez a vicces a kérdezőnek.
Ennek a betűhalmaznak semmi értelme. A sztori eleje és vége nincs összefüggésben.
Ennyire unatkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!