Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális hogy a férjem folyton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy a férjem folyton csúnyának nevez de azért rám mászna?

Figyelt kérdés

Mióta szültem folyton hallgatom milyen csúnya lett a bőröm. Hogy ezerszer jobbat kaphatna.

Már bukot le hogy irogat mással. Azóta nem szexelek vele.

Viszont az utóbbi hónapokban fplyton jön és próbálkozik legszívesebben hánynék tőle.

Szerintem nem normális ez az egész de ő azt mondja velem van baj én vagyok hülye.

márc. 4. 18:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
Ha neki tobbet érnek mások, mint az, aki az ő gyerekeit kihordta, 2 lábbal kéne kirúgni.
márc. 4. 18:55
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lenne már normális? Azért ezt te is tudod, hogy nem az, nem véletlen akarod elhagyni
márc. 4. 19:02
 13/18 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon tiszteled magad
márc. 4. 19:20
 14/18 anonim ***** válasza:
60%
És ha elmondanád neki, hogy hánysz tőle amikor rád akar mászni miközben azt hallgatod milyen csúnya vagy? Akkora bunkó lehet, hogy nem érti? De ha viszont az akkor talán nem tegnaptól ilyen, mivel éveket próbálkoztatok. Minek kellett neked ilyen paraszttal gyerek?
márc. 4. 19:42
 15/18 A kérdező kommentje:

Gondolod hogy lombikra szaladgáltam volna úgy hogy a férjem egy búnkó? Ne hülyéskedjünk.

Azóta tesz megjegyzéseket a testemre mióta szültem. Terhesség alatt távolodtunk el mivel veszélyeztetett terhesként minden szex tilos volt. Folyton rosszul voltam és féltem bevallom hibás vagyok mert ilyen lelki es testi állapotban nem foglalkoztam az igényeivel. Itt kezdődött a hasadék köztünk. Aztán szültem és ott elvesztettem a férjem. Elkezdett más nőket nézegetni és engem fikázni.

Tudom hogy nem normális. De kiváncsi voltam játr e valaki így mi lett a vége hogy ez egy átmeneti normálatlanság vagy véglegesen elkell fogadnom hogy jól gondoltam azt hogy ez nem oké

márc. 4. 20:15
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Olyan szépen beszélsz a férjedről. Csodás összefogás és támogatás lehet köztetek. Nagyon jó helyre született a gyerek. Remélem teljesen egészséges.
márc. 4. 22:24
 17/18 anonim ***** válasza:
53%

Nyilván nem normális, de ezt te is tudod.

Érdemes volt egy ilyen farokkal gyereket összeeszkábàlni... Akkor tűrd tovább a megaláztatást, ha ez neked megfelel és közben hízlald a bankszámládat titokban. Minek tetted fel a kérdést, ha te már ennyire eltervezted mit és hogyan fogsz csinálni?!

márc. 8. 02:33
 18/18 anonim válasza:
Nem ezt érdemled!Nem is értem hogy mondhat valaki ilyet annak akit "szeret"...Ha így folytatja én nem gondolkodnék a helyedben..
ápr. 20. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!