Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy a férjem folyton csúnyának nevez de azért rám mászna?
Mióta szültem folyton hallgatom milyen csúnya lett a bőröm. Hogy ezerszer jobbat kaphatna.
Már bukot le hogy irogat mással. Azóta nem szexelek vele.
Viszont az utóbbi hónapokban fplyton jön és próbálkozik legszívesebben hánynék tőle.
Szerintem nem normális ez az egész de ő azt mondja velem van baj én vagyok hülye.
Gondolod hogy lombikra szaladgáltam volna úgy hogy a férjem egy búnkó? Ne hülyéskedjünk.
Azóta tesz megjegyzéseket a testemre mióta szültem. Terhesség alatt távolodtunk el mivel veszélyeztetett terhesként minden szex tilos volt. Folyton rosszul voltam és féltem bevallom hibás vagyok mert ilyen lelki es testi állapotban nem foglalkoztam az igényeivel. Itt kezdődött a hasadék köztünk. Aztán szültem és ott elvesztettem a férjem. Elkezdett más nőket nézegetni és engem fikázni.
Tudom hogy nem normális. De kiváncsi voltam játr e valaki így mi lett a vége hogy ez egy átmeneti normálatlanság vagy véglegesen elkell fogadnom hogy jól gondoltam azt hogy ez nem oké
Nyilván nem normális, de ezt te is tudod.
Érdemes volt egy ilyen farokkal gyereket összeeszkábàlni... Akkor tűrd tovább a megaláztatást, ha ez neked megfelel és közben hízlald a bankszámládat titokban. Minek tetted fel a kérdést, ha te már ennyire eltervezted mit és hogyan fogsz csinálni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!