Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy a férjem folyton csúnyának nevez de azért rám mászna?
Mióta szültem folyton hallgatom milyen csúnya lett a bőröm. Hogy ezerszer jobbat kaphatna.
Már bukot le hogy irogat mással. Azóta nem szexelek vele.
Viszont az utóbbi hónapokban fplyton jön és próbálkozik legszívesebben hánynék tőle.
Szerintem nem normális ez az egész de ő azt mondja velem van baj én vagyok hülye.
Miert nem mindod neki hogy az ő gyerekei miatt van es ő tett téged ilyenné és kartéritést is fizethetne is vagy becsülhetné hogy a saját gyerekei jegyeit hordod hogy a tested adtad ertük.
Mekkor paraszt. Te meg mekkora egy iq bajnok vagy ezt hagyni neki.
Egy válás nem úgy működik hogy hopp kitalálom és csinálom. Egy ekkora pici gyerekkel nem kevés sporolt pénz kell hozzá. Egyetlen egy válást sem tudok ahol csettibtésre mentek és csinálták.
Szeretnék a gyerekemmel lenni a gyedem kevés. Megakarom várni míg újra jó fizut kapok, szép kis dagi számlám lesz.
Lehet barom vagyok igen de őszintén nem tudok mást tenni. Ha verne minket az más akkor egyből visszamennék dolgozni és kiraknám.
Én is nézegettem sőt fel is dobtam de az volt a reakció hogy minek inkább forgassuk másba a pénzt... "én így is vonzó vsgyok neki"
Viszont a mindennapokban mást állít sőt festes kigyúrt nőket ajnároz akik természetesen le se szarják. De fáj hogy nem rajta múlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!