Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, ha valaki azért nem jön be, mert csúnyának találom a fogait?
Teljesen normális, én is így vagyok ezzel.
N
A sárgásságnak is vannak árnyalatai.
Én olyan 3,5-ig nem problémázok a fogakon. Az enyém se szép fehér, sokat agyalok is rajta hogy ez mennyire látszik meg. Egyik lány barátomnál például rákérdeztem, és azt mondta soha nem is nézte a fogaimat. oké, ő nem is akart összejönni velem, de ez egy jó jel hogy nem feltűnő.
Legalább rendezettnek mondható, csak egy nagyon kicsi torlódás van az alsó metszőknél. egyébként a felső teljesen szabályos.
Nálunk van egy nő (középkorú) akinek tényleg olyan fogai vannak, mint a Szauron szájának.
Jó, tisztább és nem ilyen vér/moha lepte, hanem csak simán ilyen bazi nagy sárga fogak. Amúgy rendes, jól is dolgozik, de a fogai már-már rémisztőek.
Egyébként a leírt lánnyal én a cigizés miatt nem jönnék össze első sorban. Nem cigizem, nem is szeretném átvenni azt a szagot, vagy éppen szájszagot.
A szívem szakad meg mikor egy amúgy gyönyörű lány cigizik.
(előző voltam)
Teljesen mindegy, miért nem jön be a másik.
Aki nem jön be, azzal nem kell kapcsolatot kezdeni, úgy is rossz vége lesz.
Nemtől függetlenül teljesen normális.
Ne fáraszd magad azzal, hogy jó/rossz ember vagy-e, mert valaki nem tetszik a fogai miatt. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy külső tulajdonságaik alapján ne tetszenek neki bizonyos emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!