Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az, ha valaki azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, ha valaki azért nem jön be, mert csúnyának találom a fogait?

Figyelt kérdés
Munkahelyemen megtetszett egy lány, szép az arca és formás az alakja, de miután megláttam a fogait már egyáltalán nem tetszett. Szabálytalan, sárgás és mellé cigizik is, nem tudnék megcsókolni egy ilyen lányt. Normális, ha ennyire érzékeny vagyok az ilyenekre? Nem kell hófehérnek és hibátlannak lennie, de ha sárgásak vagy szabálytalanok az nagyon nem tetszik.
2017. dec. 19. 16:57
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem normális. Cigiző emberrel én sem jönnék össze. 22N
2017. dec. 19. 16:59
 2/10 anonim ***** válasza:
71%

Teljesen normális, én is így vagyok ezzel.

N

2017. dec. 19. 16:59
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

A sárgásságnak is vannak árnyalatai.

[link]

Én olyan 3,5-ig nem problémázok a fogakon. Az enyém se szép fehér, sokat agyalok is rajta hogy ez mennyire látszik meg. Egyik lány barátomnál például rákérdeztem, és azt mondta soha nem is nézte a fogaimat. oké, ő nem is akart összejönni velem, de ez egy jó jel hogy nem feltűnő.

Legalább rendezettnek mondható, csak egy nagyon kicsi torlódás van az alsó metszőknél. egyébként a felső teljesen szabályos.

2017. dec. 19. 17:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk van egy nő (középkorú) akinek tényleg olyan fogai vannak, mint a Szauron szájának.

[link]

Jó, tisztább és nem ilyen vér/moha lepte, hanem csak simán ilyen bazi nagy sárga fogak. Amúgy rendes, jól is dolgozik, de a fogai már-már rémisztőek.

2017. dec. 19. 17:07
 5/10 anonim ***** válasza:
57%

Egyébként a leírt lánnyal én a cigizés miatt nem jönnék össze első sorban. Nem cigizem, nem is szeretném átvenni azt a szagot, vagy éppen szájszagot.

A szívem szakad meg mikor egy amúgy gyönyörű lány cigizik.

(előző voltam)

2017. dec. 19. 17:07
 6/10 anonim ***** válasza:
96%
Számomra nem gond, mert nekem se egészségesek a fogaim, mivel rossz géneket örököltem, így tökéletesen megértem, ha a rendszer ápolás mellett nem szépek valakinek a fogai. A cigire mondjuk én is érzékeny vagyok. Rosszul vagyok tőle.
2017. dec. 19. 17:08
 7/10 A kérdező kommentje:
Én a cigizést akkor tudnám tolerálni, ha naponta max hármat szív el.
2017. dec. 19. 17:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy, miért nem jön be a másik.

Aki nem jön be, azzal nem kell kapcsolatot kezdeni, úgy is rossz vége lesz.

2017. dec. 19. 17:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nemtől függetlenül teljesen normális.

Ne fáraszd magad azzal, hogy jó/rossz ember vagy-e, mert valaki nem tetszik a fogai miatt. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy külső tulajdonságaik alapján ne tetszenek neki bizonyos emberek.

2017. dec. 19. 17:53
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen normális,én nőben nem bírom ugyanezt,csak férfinál.Mi sem kiábrándítóbb,mint valakinek kinyílik a szája és egy egyenes fog sincs benne.Blöee.
2017. dec. 19. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!