Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedik a férjetek ha betegek vagytok?
Ez szánalmas. Az eskü arról szól, hogy jóban-rosszban, egészségben stb. Akkor minek házasodott meg ez a véglény, ha csak a jó részben van melletted? Én a helyedben rég ott hagytam volna.
Egyébként az én férjem gyógyszert hoz, lesi minden kérésemet, volt hogy annyira beteg voltam hogy nem bírtam sokáig állni sem, átvállalta a rám eső részt is a házimunkából, odaadó, kedves, aggódik stb. De ez oda vissza így van. Mikor ő beteg, én gondoskodom róla. pl egyszer őt műtötték és itthon volt gyógyulni, én tisztítottam a sebét, cseréltem a kötést, én is átvállaltam akkor tőle mindent itthon, adtam a gyógyszereit.
Ez a faszi a legnagyobb bajban fog cserben hagyni. Tényleg ez kell neked?
Ez egy normális házasságban így működik.
Kedves, jólelkű férjed valójában egy frok. Ez a nagy helyzet.
Adott emberről az mondja el a legtöbbet, ahogyan a nála gyengébekkel, kisebbekkel vagy betegekkel bánik. Azokkal, akik nem egyenrangú felek.
A férjed egy bunkó - nem kell a melléduma, AZ.
Az én barátom teát készít, elmegy boltba, megoldja a kaját és sorolhatnám.
Nemhiszem, hogy szrik rá. Dehogynem.
Áltathatod magad, hogy nem. De, igen, rhadtul nem érdekli, mi van veled, amikor pont a legnagyobb szükséged lenne rá.
Akkor miert tettel fel kerdest? Kaptal 20+ valaszt, a mi ferjeink nem igy viselkednek. Vagy ne betegedj le, problema megoldva.
Kerdezd meg tole, miert ilyen ordas nagy paraszt, ha te beteg vagy. Kitalalom, mert akkor nem tudod korbeugralni. Bar megsugom, ha regota fennall ez a problema, es regota probalod megoldani, megsem tortenik semmi, akkor a hiba a te keszulekedben van, ha megis vele maradsz. De ha neked ez igy jo, es megfelel, nekunk mindegy, viszont akkor ne panaszkodj itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!