Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy viselkedik a férjetek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedik a férjetek ha betegek vagytok?

Figyelt kérdés
Nagyon beteg lettem, fel sem tudok kelni, lényeg hogy férjem megint hozza a szokásos undok mogorva beszologatos viselkedést. Ha kérek tőle vmit akkor hozzámvágja higy csicskáztatom. Évente 1x vagyok kb ilyen beteg és ilyenkor teljesen kiábrándulok belőle. A kedves aranyos férjem gonosz lesz velem. Mondom is mindig neki h ha lélegeztetőre kerülnék egyből lekapcsoltatná. Tavaly hanyás vírus után (még szoptattam a kicsit) teljesen lemerevedtem, nem tudtam lábra állni, mentőt is hívtunk, kiderült hogy ionháztartásom összeomlott. Akkoris annyira rosszul voltam h többször kértem hozzon pohár vizet de ő csak beszólogatott. Sirtam is hogy ilyen és most ezt is letagadja! Miért ilyen velem ha beteg vagyok?
2024. febr. 14. 21:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
63%

Az én párom azonnal észreveszi rajtam, hogy fáj pl. a fejem, sőt elmondja naponta, hogy több vizet kéne innom nemhogy akkor amikor beteg vagyok. A te "férjecskéd" egyáltalán nem szeret téged és inkább tart cselédnek mint feleségnek. Kimondta, hogy: "jóban, rosszban..." és szarik a fejedre a gyerekkel együtt.

Inkább el kéne válni és nem itt kérdezősködni, hogy más ember párja, férje milyen. Úgyis tudod te mélyen legbelül, hogy abnormálisan viselkedik.

Csak hát ott a gyerek, meg a közös dolgok meg mit tudom én még mi és nem akarsz elválni.

Pedig úgyis az lesz a vége, mert ő el fog hagyni lassan, de biztosan. Remélhetőleg még egy gyereket nem csináltatsz vele. Annyi eszed remélem van.

2024. febr. 14. 22:42
 12/31 anonim ***** válasza:
33%

Segíteni nem tudok, de az én férjem gyermekágy alatt csinálta ezt. 1-2 napig nagyon rendes volt, utána undok, néha kiabált is.. Pedig nem olyan könnyű egy szülés utáni felépülés.

Szerintem az ilyen viselkedés nem normális. Viszont nem tudom miért csinálják, mi lehet a megoldás.

2024. febr. 15. 00:48
 13/31 anonim ***** válasza:
49%

Szakít-szagol. Te választottad, ezek szerint rosszul. Nem először bizonyosodik be, hogy ha bajban vagy nem számíthatsz rá. Akkor minek? Hogy mikor nincs gond, legyen aki kedves veled? Én kib@.nám mint macskát...

Nekem még a szeretőm is magától gondoskodott rólam mikor beteg voltam, teát főzött, piritóst csinált, leste a gondolatom, gyógyszertárba szaladt. /öt évig voltunk együtt/

2024. febr. 15. 04:49
 14/31 anonim ***** válasza:
82%

Ja, ez a vicc, hogy egyesek összeházasodnak ilyen szararcokkal, nekem meg a sima szexpartnerem aki egy órányira lakik tőlem is írt, hogy szóljak, ha kell bármi segítség mert átjön szívesen. Szerencsére nem voltam azért annyira beteg, hogy élni kelljen a lehetőséggel.

De párkapcsolatban is teljesen normálisan viselkedtek velem a férfiak, ilyen nem volt, hogy ne csicskáztassam. El nem jutnék házasságig ilyennel. Nem csak akkor kell jó fejnek lenni, ha nincs semmi baj, gondolom azért kedves meg aranyos olyankor, mert egészségesen nem kérsz tőle semmit.

2024. febr. 15. 06:27
 15/31 anonim ***** válasza:
Nem akar segiteni ápolni. Menekul. Azert arrogáns ilyenkor mert nem akar terheket a nyakába.
2024. febr. 15. 07:50
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Pont kb 2hete lettem beteg. Elkaptam ezt a hányás hasmenéses vírust. Éjjel arra keltem hogy rohantam hányni. Azonnal felkelt jött utánam, hogy mi a baj. Másnap be sem ment dolgozni, hanem otthonmaradt a babával hogy tudjak pihenni.
2024. febr. 15. 07:54
 17/31 A kérdező kommentje:
Szerintem ha adodik egy problema egy házasságban nem az a megoldás h rögtön elválljon az ember. Ez egy elég könnyű út mindenkinek és szerintem gáz ha vki így megfutamodik minden nehézségnél. Inkabb az érdekelt h másnál miért csinálja ezt a ferje esetleg kiderült e? Mert én nem jövök rá az okára. 14 éve vagyunk együtt jol megvagyunk minden klappol de ezt a reszet nem ertem. Nyilvan nem fogok elhagyni mert vmiben nem felel meg az elvarasaimnak de szeretném ha valtoztatna ezen es ezen fogok dolgozni!
2024. febr. 15. 09:54
 18/31 A kérdező kommentje:
Olyanra gondoltam h lehet vele is igy viselkedtek a szülei. Nem tudja mit kellene csinalni. Vagy nem tudok mire gondolni már
2024. febr. 15. 09:55
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt ember pontosan tudja mit kell csinálni, csak szarik rá. Vagy ha nem is tudja, nem öt perce vagytok együtt, lett volna ideje megtanulni. Magyarul szarik rá.
2024. febr. 15. 10:08
 20/31 A kérdező kommentje:
Nemhiszrm h szarik rá. Szerintem vmiért ilyen reakciót vált ki belőle ha beteg vagyok. Mindig segít nekem mindenben tul nagy valtas ez! Vmi oka van ennek. Pszichológiai okra gondolok
2024. febr. 15. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!