Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedik a férjetek ha betegek vagytok?
Az én párom azonnal észreveszi rajtam, hogy fáj pl. a fejem, sőt elmondja naponta, hogy több vizet kéne innom nemhogy akkor amikor beteg vagyok. A te "férjecskéd" egyáltalán nem szeret téged és inkább tart cselédnek mint feleségnek. Kimondta, hogy: "jóban, rosszban..." és szarik a fejedre a gyerekkel együtt.
Inkább el kéne válni és nem itt kérdezősködni, hogy más ember párja, férje milyen. Úgyis tudod te mélyen legbelül, hogy abnormálisan viselkedik.
Csak hát ott a gyerek, meg a közös dolgok meg mit tudom én még mi és nem akarsz elválni.
Pedig úgyis az lesz a vége, mert ő el fog hagyni lassan, de biztosan. Remélhetőleg még egy gyereket nem csináltatsz vele. Annyi eszed remélem van.
Segíteni nem tudok, de az én férjem gyermekágy alatt csinálta ezt. 1-2 napig nagyon rendes volt, utána undok, néha kiabált is.. Pedig nem olyan könnyű egy szülés utáni felépülés.
Szerintem az ilyen viselkedés nem normális. Viszont nem tudom miért csinálják, mi lehet a megoldás.
Szakít-szagol. Te választottad, ezek szerint rosszul. Nem először bizonyosodik be, hogy ha bajban vagy nem számíthatsz rá. Akkor minek? Hogy mikor nincs gond, legyen aki kedves veled? Én kib@.nám mint macskát...
Nekem még a szeretőm is magától gondoskodott rólam mikor beteg voltam, teát főzött, piritóst csinált, leste a gondolatom, gyógyszertárba szaladt. /öt évig voltunk együtt/
Ja, ez a vicc, hogy egyesek összeházasodnak ilyen szararcokkal, nekem meg a sima szexpartnerem aki egy órányira lakik tőlem is írt, hogy szóljak, ha kell bármi segítség mert átjön szívesen. Szerencsére nem voltam azért annyira beteg, hogy élni kelljen a lehetőséggel.
De párkapcsolatban is teljesen normálisan viselkedtek velem a férfiak, ilyen nem volt, hogy ne csicskáztassam. El nem jutnék házasságig ilyennel. Nem csak akkor kell jó fejnek lenni, ha nincs semmi baj, gondolom azért kedves meg aranyos olyankor, mert egészségesen nem kérsz tőle semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!