Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt ilyen? Horkolás miatt külön szobában aludtak. Aztán a külön szoba meg teljes elhidegülést is hozott? Mi lett a vége?
#18:
Szerintem ezerszer furcsább azért külön aludni, hogy valaki szuszog, mocorog vagy horkol. Na de mindenki másképp éli meg gondolom én. Engem személyesen egyáltalán nem zavar, hogy horkol a párom. Alszok, mint a bunda. Füldugó is létezik mint írták is. De ha már egyszer a kérdezőnek jobb külön aludni akkor se 100%, hogy amiatt a kapcsolat tönkremegy. Azért hamarább, hogy egymást cseszegetik, vagy az egyik a másikat.
Első időben, a nagy rózsaszín ködben füldugóval aludtam 2 évig. Aztán külön szoba lett, és így minden oké (a lakás két legtávolabbi pontján van a két szoba).
Attól még szex, kémia működik.
(N/41)
Megdobbento a kerdesed, meg a valaszok is. Inkabb valnal, mint hogy kulon szobaban aludj?
Mi a horkolas miatt is alszunk kulon szobaban neha, de azert is, hogy legyen en-idonk. Es tokjo reggel meglatni a masikat es puszit adni neki, vagy hetvegen akar bebujni hozza.
Na mindegy, ufo vagyok megint.
Mi pár hónapja így vagyunk. Évek óta füldugóval alszom, folyamatosan be volt már gyulladva tőle a fülem, úgyhogy ez baromira nem hosszútávú megoldás hiába írják ennyien. Nagyon durván horkol, csukott ajtón keresztül a másik szobából is hallom, de így már nem zavaró hangerőn. Nem hiszem hogy ezt ember elviselné maga mellett.
Úgyhogy ez lett a megoldás. Amúgy mindig ígérgeti hogy elmegy kivizsgáltatni, fül-orr gégészeten már volt, az tovább utalta alvás laborra. Oda egyszer-kétszer próbált időpontot kérni de nem vették fel a telefont, és most itt áll a folyamat. Hónapok óta. Mivel én már jól alszom, ezért innentől nem sürgetem a témát. De amúgy a sok horkoló is jobban járna ha elmenne orvoshoz, mert ha ez egy folyamatosan fennálló probléma, akkor az az ő egészségüknek sem tesz jót. Az nem normális dolog ha egy ember olyan hangokat ad ki alvás közben mintha meg akarna fulladni. Na mindegy. Szóval kicsit furcsa este elköszönni és menni a külön szobába, de még mindig jobb mint mikor ékszakánként vergődve arról fantáziáltam hogy megfojtom a párnával. Nem hidegültünk el, szex is ugyanúgy van.
Az ėn férjem túlhorkolja a tvt ism a gyerekem szintén. Én alszok középpen (a kicsi ágyhoz kapcsolt kiságyban a férjem belül). Mind a két oldalról hallgatom de eszem ágában sem volt elmenni ilyenért másik szobába...
Mondjuk én estére olyan kimerült vagyok hogy lazán elalszok nincs azzal energiám foglalkozni hogx jahj horkolsz.
#29 Nálunk pont a baba születése váltotta ki hogy elkezdett egyre jobban zavarni a horkolása. Amúgy is mosott szar voltam, 2-3 óránként keltem a gyerekhez (nem akartam magunk mellé szoktatni), és erre még azt a kevés időt sem tudtam nyugiban átaludni mert ott horkolt mellettem a férjem. Hiába voltam hulla, nem tudtam így elaludni csak egyre idegesebb lettem.
Úgyhogy egyáltalán nem igaz, hogy azt zavarja csak a horkolás akinek sok a felesleges energiája. Rengeteg olyan ember van, aki minél fáradtabb, annál nehezebben kerül nyugot állapotba. Ugye a gyerekek is ilyenek, ha nem teszed le időben, akkor túlpörög és az istenért nem fog elaludni. Korábban is megfigyeltem magamon, hogy ha kemény időszak volt a melóban, akkor csak feküdtem ébren a horkolását hallgatva és ment fel bennem a pumpa ahogy számoltam vissza hogy minden kenyszerűen ébren eltöltött perccel egyre kevesebbet alhatok. Ha nem volt meló másnap, akkor meg vígan elaludtam még előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!