Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megfelelni a feleségemnek?
"a fizetésem külföldi felső kategóriás de neki nem elég"
Nem elég? Hogyhogy?
Nélkülöztök?
Váljál el szerintem is!
Bármelyik fél is van otthon, és ennek az oka nem olyan betegség vagy elfoglaltság, ami teljesen leköti, akkor neki illik végezni a házimunka jelentős részét.
A nyelvtanulás és jogosítvány jó ötlet.
A két szabad estének örüljön, hogy van énideje. Ha sokallja a két nap egyedül létet, akkor miért akar 3 napra Pestre menni?
Ha egy felsőkategóriás nyugati fizetésed van, akkor miért szorultok rá anyagilag az ő munkájára? Vagy ezt csak ő állítja?
"Mit tegyek hogy fontosabbnak érezze magát?"
Nekem nő létemre az a meglátásom, hogy szerintem te saját magadnak nem vagy elég fontos, ha eltűröd mindezt a feleséged részéről, és még te próbálsz a kedvében járni úgy, hogy a jelek szerint nem becsüli meg, amit a családodért teszel.
"Nem főz otthon, amikor otthon vagyok állok a konyhában főzök , takarítok."
Őszintén érdekel, hogy miért érzed úgy, hogy kizárólag neki lehetnek elvárásaid feléd, fordítva pedig nem?
Hol éltek, és mi az a havi bevétel, amiből nem tudtok normálisan megélni, vagy legalábbis szerinte nem elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!