Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem 40 évesen K-pop-ot hallgat és a macskánkat jobban szereti mint engem. Más is járt így?
K-pop... Büntetés a fülnek!
Amúgy extrém infantilis ezen kamukérdés feleség-karaktere.
Én meg 45 vagyok, psy-trance rajongó és képzeld tervezek menni jövőre Ozorára... (Nem, nem drogozom, csak a sztereotípia kedvéért...)
Mondjuk nincs feleségem, de van macskám akit imádok. 😅
Ja igen a kérdésre:
És akkor mi van, ha kéjpopot (én sem tudnám 1 percnél tovább hallgatni, de el tudnám fogadni) hallgat? Segítek: Ízlés!
A második része biztos? Nem kéne vele többet kommunikálni? Nem csak te tanálod ki eztetet? :)
Mer mi bajod a k-poppal?
Mármint ja, egy kalap szar, persze, de ízlések és pofonok. Az én feleségem is rákattant a CarsonComára, az is a helyi fiatal srácok gitárral. Nincs ebben semmi. 15 éve a Moogot szerette, akkor ők voltak ez a kategória.
De amúg yjól megvagyunk. Inkább én vagyok az, aki eltávolodoik és jobban szeret magányoskodni. Nem miatta, úgy általánosságban nincs kedvem.. dolgokhoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!