Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá magam a házimunkára? A feleségem mindent megcsinál helyettem. Bűntudatom van miatta, tudom hogy lusta vagyok.
Elsősorban nem olyan tanácsokat kérek h "csináld" hanem ötleteket hogy akik nagyon utálják a házimunkát hogyan veszik rá magukat? És a párok, hogyan szervezik meg egymás között?
Az a helyzet hogy a feleségem ingerküszöbe jóval alacsonyabb mint az enyém, mire érzékelem hogy rumli van ő már rég rendet rakott. Lusta vagyok, halogatok, ő pont az ellentétem, azonnal csinál mindent.
Ha megkér néha valamire, azt is azonnal szeretné, persze nekem sose jó épp akkor, mire ráveszem magam már megcsinálta, de olyan is van h megcsinálok valamit és neki nem jó, és újra csinálja (pl. felmosás).
Persze nem keresek kifogásokat, tudom magamról h lusta vagyok és rosszul érzem magam miatta, veszekszünk is néha ezen kicsit, de alapvetően folyton szó nélkül megcsinál mindent, és igazából ettől van folyamatosan egyre rosszabb érzésem.
En ugy csinálnam hogy amikor a felesegem dolgozik hivok takarítót.
Szepen takaritgat ezt-azt te addig gyakorizol 😉vagy amit akarsz es mindenki boldog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!