Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egyből házasság egy külföldive...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyből házasság egy külföldivel? Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit nyaralás alatt. Rettentően szimpatikus, pont így képzeltem el a jövendőbelim.

Kettő opciót ajánlott fel:

1) azonnali házasságkötés (azért három találkozó után részemről meredek lenne igent mondani, viszont azt hiszem szerelmes vagyok), úgy hogy még egy puszit sem adtunk egymásnak

2) ha a “barátnője” lennék, soha nem mutatna be a családjának, és nem venne el, de élvezhetnénk egymást minden téren

2024. jan. 25. 09:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne légy naiv, minden nővel ezt csinálják és butábbakat beetetik. Az ő kulturájukban kb. egy ordas nagy krvának nézik az európai nőket, akik a szemükben kis kedvességért bármit megadnak.

Ugyanezt meg fogod kapni normális, európai férfitól is. Bőven vannak ilyenek, csak rossz helyen nézelődtél.

2024. jan. 25. 20:20
 12/15 anonim ***** válasza:
jól megvezettek téged :)
2024. jan. 26. 00:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Náluk valószínűleg nagyobb kultúrája van az udvarlásnak, viszont házasság után meg kb semmibe leszel nézve. Vannak kivételek, mint írtam, de ez az azonnal házasodjunk össze, különben max szexeltek, egy akkora red flag mint az egész univerzum. Tesómnak is arab párja van, náluk is felmerült az esküvő, de ott teljesen tiszta lapokkal megbeszélték, hogy a visa miatt kellene, mert a srácnak épp nem volt munkája (mármint a kapcsolat alatt mondott fel) és nem talált olyat, ami adott volna neki work visat, de végül is megoldották máshogy, elköltöztek egy másik városba, ahol volt olyan munkahely, ami adott neki. De ők már együtt élnek kb két éve, mindenhol fel van vállalva, egy tök normális, átlagos srácról van szó.

Szerintem ezt a fazont engedd el, bármennyire is imponáló, inkább olvasgass pár sztorit ilyen arabok által behülyített nőktől, mert kb mind így kezdődik.

2024. jan. 26. 06:44
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Hehe, jó vicc. Mi másért lenne fontos az azonnali házasság ha nem vízumért?

Az arab pasik általában helyesek, jó az illatuk, és nagyon tudnak udvarolni. Szexre tökéletesek, meg nyilván van egy csomó normális is, aki kapcsolatra is. De aki ilyet kér, az nem a normális fajta.

Nem vagyok hülye, úgyhogy koccolnám.

2024. jan. 26. 14:46
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Te nagyon szeretet hiányos vagy. Meg naív is.
2024. jan. 26. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!