Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy fogalmaznátok meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogalmaznátok meg a házasságot?

Figyelt kérdés

1 éve leszünk házasok (7éve vagyunk együtt).

Ma kb 10.x merült fel (az 1 év alatt) hozzám a kérdés nem házas barátoktól, hogy milyen házasnak lenni?

En mindig azt mondom, hogy számomra semmivel nem másabb, mint az esküvő elötti életünk, csak épp hosszabb a nevem .

Ezen mindenki lerökönyödik. Nem is értem milyen választ várnak.

Idáig is szerettem, a papír óta is szeretem. Ennél jobban nem tudom szeretni. Vagy mégis miben mutatkozhatna ez meg?

Ti mit gondoltok erről?

2024. jan. 21. 19:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Nulla pontos a válaszom, de akkor mondjátok már meg, hogy minek kell házasodni? Ha mindenre az a válasz, hogy ugyanaz, mint előtte, akkor mi értelme volt? A buli miatt? Vagy hitel? Vagy te sem tudod, csak így szokták?
2024. jan. 22. 09:32
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

10!

Ezt a biztonságot majd gondold át pár év múlva is és pár gyerek után is.

2024. jan. 22. 10:59
 13/19 A kérdező kommentje:
van már 2 gyerekünk :)
2024. jan. 22. 11:26
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki levan pontozva ha olyat ír..
2024. jan. 22. 11:48
 15/19 anonim ***** válasza:
25%
Lemondás, szenvedés és önkéntes szolgaság.
2024. jan. 22. 16:09
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
A szerelmünk és a kapcsolatunk megkoronázása, az elköteleződésünknek egy magasabb szintje egymás felé. Számunkra ezt jelenti a házasság. Mindkettőnknek fontos volt, hogy feljebb lépjünk egy szimpla pasim-barátnőm kapcsolaton.👩‍❤️‍👨 Egyébként 13,5 éve vagyunk együtt, 12éve házasok.😊
2024. jan. 22. 17:33
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező! Mondjuk "A retkes ÁLLAM, meg adott esetben egy még retkesebb egyház rábólintása a kapcsolatra..." és mivel erre nincs igényünk, így 26 éve vagyunk együtt enélkül az intézmény nélkül.
2024. jan. 23. 20:02
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem sokat számított. Az elköteleződést jelentette, és ebben a formában tudott tovább fejlődni és erősödni a kapcsolatunk. 41 éve vagyunk együtt.
2024. jan. 24. 01:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Szövetség
2024. jan. 25. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!