Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy fogalmaznád meg, mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogalmaznád meg, mi a szerelem? Neked mi az?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 8. 14:36
 1/8 Jureka az Incel válasza:
83%

A szerelem egy mély érzelmi kötődés, amelyet az emberek tapasztalnak egymás iránt. Ez az érzelmi kapcsolat lehet romantikus vagy baráti, de mindkét esetben fontos a kölcsönös tisztelet, bizalom, odaadás és gondoskodás.

Számomra a szerelem az, amikor valaki mást boldognak látni, és boldoggá teszi az életét. Ez az érzés nem csak a romantikus kapcsolatokra korlátozódik, hanem a barátságokra, a családi kapcsolatokra és a szeretett ember iránti tiszteletre is vonatkozik. A szerelem fontos része a kommunikációnak, az együttműködésnek és az egymásra figyelésnek, valamint a kölcsönös támogatásnak, amely lehetővé teszi, hogy együtt növekedjünk és fejlődjünk.

Fontos megjegyezni, hogy mindenki számára a szerelem másképp jelentheti, és minden embernek más és más lehet az érzése. Azonban a szerelem az egyik legfontosabb emberi érzés, amely gazdagítja az életünket, és segít boldogabbá tenni a világot.

2023. ápr. 8. 14:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egymásért élni
2023. ápr. 8. 14:39
 3/8 anonim ***** válasza:
2023. ápr. 8. 15:10
 4/8 anonim ***** válasza:

számomra egy olyan érzés, mikor nagyon hiányzik a másik fél, és ott akarom tudni magam mellett. Az se baj ha nem lóg a nyakamon folyton, és elfoglalja saját magát, csak legyen mellettem.

Mivel ezt csak a párom felé érzem, így ez szerelem.

2023. ápr. 8. 15:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Egymás kölcsönös átb*ása.
2023. ápr. 8. 16:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Jureka, érdemes inkább saját emberi véleményeket megosztani másokkal, nem pedig mesterséges intelligencia használatával, mert az illető ugyanúgy meg tudja kérdezni a chatGPT-t. Ha pedig csak öntudatra ébredt az Ai és saját gyakori kérdések fiókot hízott létre, akkor én kérek elnézést!
2023. ápr. 8. 17:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem a szerelem amikor a másik lelkébe vagyok szerelmes. Mindegy hogy néz ki, mit csinál, a lelke miatt elfogadom úgy ahogy van s örülök h létezik, még ha menni is akar.
2023. ápr. 9. 00:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Nekem az különbözteti meg bármely más szoros emberi, érzelmi kapcsolatomtól (pl. anyám, egy barát, bárki, aki hasonló intelligenciaszinttel és érdeklődési körrel rendelkezik), hogy a sok-sok beszélgetés mellett ő az egyetlen, akivel szexelni akarok. Persze ez csak az én definícióm, ki vagyok én, hogy kijelentsem, hogy a szerelemhez szexnek is kell tartoznia? El tudom képzelni azt, hogy valakik úgy szerelmesek egymásba, hogy soha nem szexelnek. Nem tudnak, nem akarnak, nem lehet. A szerelem romantikus érzelem, azt hiszem, ebben biztos vagyok. Érzelmeid vannak a másik felé, hiányzik, ha bizonyos ideig nem találkoztok vagy beszélgettek. És szerintem valaki nevezhet egy érzelmet, kötődést úgy is szerelemnek, hogy ez a (nekem fontos) beszélgetős, egy húron pendülős része nem annyira dominál. Ha a testiség többet ér, és lelki, szellemi összhang nincs annyira, vagy nem fontos, az szerintem inkább állatias, de ez csak az én véleményem, mások ettől még tarthatnak szerelemnek egy inkább testi kapcsolatot.
2023. ápr. 9. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!