Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a férjem minden évben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjem minden évben elfelejti a születésnapomat, kereket is, S sosem kapok sem tortát, sem ajándékot, az azt jelenti, hogy nem szeret, ugye?

Figyelt kérdés
Idén kértem is rá, hogy ne felejtse el, mert ért egy csúnya baleset, amiért tönkrement a sorsom jó része. szóltam neki, hogy kivételesen ne felejtse el, had legyen egy jó napom. És elfelejtette most is. Ráadásul órákkal később jött csak haza, úgy, hogy nem is szólt, pedig a gyerekek és én is betegek vagyunk. Gondolom, nem szeret, ugye?

jan. 16. 19:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem szeret. És marhára nem is tisztel. Te a bejárónő vagy otthon meg a pénzeszsák, aki állja a nyaralásokat. Ha neki kéne, akkor nem akar nyaralni. Én biztosan nem élnék egy ilyen tahóval.
jan. 17. 08:56
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Kommunikáció.

Párom sem tudja megjegyezni a dátumokat és rendszerint fogalma sincs arról sem, hogy aznap milyen nap van. Én születésnap, évforduló előtt mindig szólok neki néhány héttel, hogy közeledik a dátum. Ő felírja a naptárba, ír magának emlékeztetőt és meg van oldva.

jan. 17. 12:09
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen azt jelenti. Én is voltam ilyennel bár csak egy szülinapom volt vele, nem vett semmit mert leszarta, aztán úgy volt vele jó ez mégis csak gáz picit úgyhogy meglepett egy üveg pezsgővel, vagyis csak féllel mert ő itta meg a másik felét :D Ennél még a férjed is rosszabb.
jan. 17. 12:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te is tudod, hogy nem szeret.

Összehasonlításképp: az én férjem hetekkel előbb szabadnapot kér a szülinapomra ( amikor hétköznapra esik, mert hétvègèn nem dolgozunk), és együtt töltjük. Torta, kaja, tarsasjáték vagy valami elmenős program. A tóbbi ünnepen ugyanígy. Az évfordulónkon moziba megyünk, a házassági évfordulón közös ebéd abban az étteremben ahol az esküvőnkön is ettünk a ceremónia után. És nem 2-3 éve nem felejti el, hanem közel 14. Most február vvégén lesz a szülinapom, és már mondta hogy beírta a szabadnapot.

jan. 18. 20:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Valószínű más nőre költi a pénzt, mással van elfoglalva. Megunt téged, meg is változtál a baleset után….nálunk az volt hogy eloszor jott a betegség, majd a “spórolás” aztán az eljarkalas, majd szépen lassan kiderült minden szemétsége.
jan. 25. 00:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez nagyon szomorú! 🙁 Változott a helyzet?
szept. 11. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!