Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem minden évben elfelejti a születésnapomat, kereket is, S sosem kapok sem tortát, sem ajándékot, az azt jelenti, hogy nem szeret, ugye?
Kommunikáció.
Párom sem tudja megjegyezni a dátumokat és rendszerint fogalma sincs arról sem, hogy aznap milyen nap van. Én születésnap, évforduló előtt mindig szólok neki néhány héttel, hogy közeledik a dátum. Ő felírja a naptárba, ír magának emlékeztetőt és meg van oldva.
Szerintem te is tudod, hogy nem szeret.
Összehasonlításképp: az én férjem hetekkel előbb szabadnapot kér a szülinapomra ( amikor hétköznapra esik, mert hétvègèn nem dolgozunk), és együtt töltjük. Torta, kaja, tarsasjáték vagy valami elmenős program. A tóbbi ünnepen ugyanígy. Az évfordulónkon moziba megyünk, a házassági évfordulón közös ebéd abban az étteremben ahol az esküvőnkön is ettünk a ceremónia után. És nem 2-3 éve nem felejti el, hanem közel 14. Most február vvégén lesz a szülinapom, és már mondta hogy beírta a szabadnapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!