Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mégis milyen házastárs az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis milyen házastárs az olyan aki így hazudozik a hátunk mögött?

Figyelt kérdés

2 kicsi gyerekünk van a párommal. (5 és 3) Mindketten kivesszük a részünket a róluk való gondoskodásból, nevelésből.

Viszont azon kaptam a párom, hogy a testvére felé folyamatosan azt mondja, hogy mindent ő csinál. Hogy az ő nyakán vannak a gyerekek, ő csinál körülöttük mindent.

Ezt főleg akkor volt furcsa visszahallani, amikor több hét is a következőképpen telt el:

Ovi után ő lefeküdt a kanapén és másfél, de inkább 2 órát aludt. Én közben játszottam a gyerekekkel, rendet tartottam és vacsorát csináltam nekik. Este legalább 1 gyereket én fürdettem és a meseolvasás/altatás is az én részem volt. Nap, nap után így ment. Hazajött átöltözött, majd nem sokra rá a kanapén aludt.

Játszani is ritkán játszik a gyerekekkel, inkább a telefont nyomkodja. Már belegondolok, hogy sokszor ilyenkor írhatja le a testvérének, hogy milyen fáradt, mert mindent ő csinál.

Most eléggé úgy érzem, hogy "rossz lóra tettem". De, hogy ennyire félreismertem valakit, és így képes hazudozni és pont az ellenkezőjét a valóságnak, az szabályosan sokkolt...

Ha nem 2 ilyen kicsi gyereket nevelnénk, akkor azt mondanám, hogy a válás a megoldás. Így nem tudom hova tart az életem ilyen hazug ember mellett...

2024. jan. 15. 23:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

8: Köszönöm a válaszod, bár a nemekre külön nem kellett volna kihegyezni.

Én, mint kérdező is a férj vagyok és a feleségemről van szó a kérdésben. (Egyébként lényegtelen.)

2024. jan. 22. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!