Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden házas pasi irigy a szingli csajozós haverjára?
Egy közös barátunkkal beszélgettünk telefonon a férjemmel, aki mesélte hogy szilveszterkor áthívta egy csaj a lakásába,nagyon rámenős volt a csaj,így szexeltek is.
Férjemen egyből megláttam az irigységet.
Nem mondom, hogy nem esett rosszul, hogy ő is erre vágyik…vagy ez természetes házas pasiknál?
29/N
Nem osztályozom őket, ez egyszerű racionalitás. Ha soha nem fogják megismerni, akkor mit számít, hogy tudnak a szexuális életéről? Egyébként meg a saját tapasztalataimról miért ne beszélhetnék?
28: Az, hogy akarsz, az önmagában nem probléma. A vágy ugyanis nem egy szabályozható dolog. Most abban nincs semmi rossz, ha te mondjuk szívesen kefélnél reggelig Jason Momoa-val (*tetszőleges férfibálvány behelyettesítendő*). Mint ahogy abban sincs semmi rossz, ha a férfi havonta felpróbálna egy 20 éves új csajt. Ez ilyen. Emberek vagyunk emberi vágyakkal.
A baj akkor van, ha ezt meg is valósítjátok.
Azért nem értem, mi ez a kifakadásod. Csinálja? Nem. Jól áll hozzá a családjához? Igen. Akkor meg mit problémázol???
32.
Mert mindenkinek ez a természetes, hogy házasságban vagyok, de mindenkivel kefélnék, de SAJNOS nem lehet.
Ja és Nem, nem akarok kefélni Jason Momoaval. Férjemmel szeretnék lenni, de látom ez nagyon furcsa egyesek számára, és problémának tekintik, hogy nekem rosszul esik, hogy ő meg inkább mással lenne…
Első gondolatom az volt, hogy szerintem nem a más csajjal való szexet irigyli, hanem azt, hogy az a csaj kezdeményező és aktív volt. Aztán írtad, hogy hát gyerek van, szex meg nem nagyon, ez után már szinte biztosra venném, hogy ez (is) lehet mögötte.
"Akkor ezekszerint annyira nem gáz szitu ez…"
De, attól még gáz a szitu, elvégre egy problémára mutat rá. A jó hír az, hogy kezelhető. Én a helyedben megpróbálnám egyszer rávetni magam, mikor nem számít rá. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!