Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Minden házas pasi irigy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden házas pasi irigy a szingli csajozós haverjára?

Figyelt kérdés

Egy közös barátunkkal beszélgettünk telefonon a férjemmel, aki mesélte hogy szilveszterkor áthívta egy csaj a lakásába,nagyon rámenős volt a csaj,így szexeltek is.

Férjemen egyből megláttam az irigységet.

Nem mondom, hogy nem esett rosszul, hogy ő is erre vágyik…vagy ez természetes házas pasiknál?

29/N

2024. jan. 5. 21:51
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
0%
Ilyenkor azt is lehet tenni, hogy keresel egy szeretőt vagy masik párt. Rajtad múlik.
2024. jan. 5. 22:12
 12/50 anonim ***** válasza:
17%
9+ Minden önuralmadra és hidegvéredre szükség lesz. Csak akkor sirj amikor senki nem lát. Sem barátnő, sem senki aki őt is ismeri ne tudja, hogy milyen állapotban vagy.
2024. jan. 5. 22:15
 13/50 anonim ***** válasza:
91%
12 A gyaloglás, az egyedüli "edzés" jó lehetőség, hogy kifujd magad.És még profitálsz is belőle-testileg. Mert a kg leolvadnak..
2024. jan. 5. 22:20
 14/50 anonim ***** válasza:
24%

Na jól van már, nem kell ezt ennyire tragikusan felfogni. Igen, a férfiak biológiailag így vannak összerakva: szexelnének minden csajjal. Ez van, ezt fogadd el, mint ahogy a férfiak is sokmindent elfogadnak a nők részéről. Te talán nem irigykednél a barátnődre, ha olyan férje lenne, mint Henry Cavill? Dehogynem.

A férfiak egyébként ellentmondásos dolgokat akarnak. Egyrészt vágynak a szabad, mindenkivel szexelős életre, másrészt viszont vágynak a társra, a stabilitásra, az érzelmi támaszra, a gondoskodásra.

A férfiak kb akkor lennének igazán boldogok, ha engedélyezett lenne az alkalmi szex a házastársuk mellett.

2024. jan. 5. 22:30
 15/50 anonim ***** válasza:
74%
Az se túl biztató, hogy egy másik faxival beszélgettek az ő nemi életéről ahelyett, hogy nektek lenne. Van rá egy ezresem, hogy ezt láttad rajta.
2024. jan. 5. 22:32
 16/50 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik a Henry Cavill, olyan kacifántos az arca.
2024. jan. 5. 22:34
 17/50 anonim ***** válasza:
100%

"Te talán nem irigykednél a barátnődre, ha olyan férje lenne, mint Henry Cavill? Dehogynem."

Nem. Ha irigykednék, elhagynám a férjem, és keresnék egy Henry Cavillt.

Miért kell minden férfit lehúzni egy aljaszintre? Férfi férfinak farkasa.

2024. jan. 5. 22:35
 18/50 anonim ***** válasza:
95%
Azért nem olyan gyászos ez a dolog. Na most egy pillanatra irigykedett. Na és? Érzed, hogy szeret? Érzed, hogy kíván? Rendben a szexuális életetek? Ha minden oké akkor most egy gondolatra nem kell felépíteni egy sötét jövőt. Persze ha vannak más "dolgok" is a kapcsolatban akkor mérlegelni kell de csupán ez miatt amit leirtál nem. Amiket itt javasolnak, hogy készülj a legrosszabra az hülyeség. Inkább azon kéne dolgozni, persze mindkettőtöknek, hogy őt irigyeljék a haverok, ne neki kelljen irigykedni.
2024. jan. 5. 22:40
 19/50 anonim ***** válasza:
0%

Miért arról kell szólnia egy kapcsolatnak, hogy a faszi haveri köre irigykedjen? Nem is akarnám, hogy a haverjai olyan dolgokon csámcsogjanak, ami nem rájuk tartozik.

Felpörgettem csekkolni, hogy nem keveredtem-e véletlenül a tini párkapcsolatokba...

2024. jan. 5. 22:43
 20/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem, és szerintem egy jó kapcsolatban ez elő se fordulna.

Én fordítva szoktam erre inkább példákat látni, amikor a szingli haverok "irigykednek". Na, nem konkrétan az én személyemre, hanem magára a helyzetre.

Én is 29 vagyok, a párom abban a korban van, amikor a férfiak többnyire már családosak, legalábbis a szerencsésebbek fel tudnak mutatni egy stabil párkapcsolatot. A csajozás az egy pillanatnyi öröm. Nem ad többet, nem ad stabil, támogató hátteret, állandó örömofrrást. Kielégít, nem boldogít. Ezt a boldogságot én nagyon világosan látom a páromon, és szerintem mások is (állítólag rólam is lerí).

2024. jan. 5. 22:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!