Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törvényszerű, hogy évek múltán egy kapcsolat, házasság unalmassá válik?
Félek, hogy a barátommal és velem is ugyanez lesz, mint a szüleimmel. Már valahogy azt érzem, a barátom iránt is már másképp érzek, mint a kapcsolatunk elején. Anyukám szerint, még ha unalmas is a kapcsolat, nem érdemes szakítani, ha amúgy az az ember jól bánik velem, akivel együtt vagyok. Rajta és apámon is látszik, hogy már unják egymást, sosem láttam tőlük, egy szeretetteljes, bensőséges pillanatot tőlük.
Már a barátom kevesebbszer ír, keres a nap folyamán, bár mindennap elmondja, hogy szeret.
De ha együtt töltünk időt konkrétan semmit sem csinálunk.
A szüleim 30 éve házasok és imádják egymást a mai napig. Látszik az egymással való beszédükön, viselkedésükön, gyakran szerveznek programokat együtt. Ők nem hagyják, hogy kialudjon a láng, még jópár gyerek után sem :)
Sajnos nem gyakran látok hozzájuk hasonló párt, akik ennyi év után is ilyen jól megvannak.
Nekem az első kapcsolatom 7 évig tartott. Nagyon ellaposodott a végére, az utolsó két évben már inkább csak reméltem hogy jobb lesz, miközben egyre rosszabb lett.
A mostani kapcsolatom 4 éve tart és tele van szeretettel és törődéssel, sok programmal. Egyáltalán nem unatkozom :D
"Mit olvassak a szerelem pszichológiájáról?"
Ha ezt neked meg kell kérdezni, akkor inkább ne is olvass, ne fejlődj, ne tanulj. Maradj meg az átlagos bunkó szintjén, és nyomorogj tovább.
Nem törvényszerű. A mienk pl nem laposodott el, nagyon szeretjük egymást, és magát a kapcsolatot is ápoljuk, törődünk egymással, szervezünk programokat stb. És ugye alapból sok bennünk a közös. Hobbi, ízlés, érdeklődési kör, ilyenek. Az intimitás is ugyanúgy megvan, és emellett szerelmesek és ugyanakkor barátok is vagyunk , jókat nevetünk, sokat beszélgetünk, jól szórakozunk együtt az ágyon kívül és azon belül is:)
De minden jó, kiegyensúlyozott, boldog hàzassághoz 2 ember kell, akik ugyanúgy beletesznek időt, energiàt, és az alap érzelmek is összekötik őket.
Hiszen ha nem szeretsz oda-vissza valakit mindenestül, akkor a vágy sincs meg benned arra évek után, hogy időt tölts vele, a közeledben akard tudni minél többet. Ha nem érzel iránta,és még csak nincs is bennetek semmi közös, a társaságát sem fogod élvezni.
Mi közel 14 év utàn is imádunk együtt lenni,legyen az itthoni társasjáték, bekuckózós laptopos sorozatnézés, évfordulós, házassági évfordulós vagy egyéb elmenős csavargós közös program, közös vacsis beszélgetés, vagy bármi egyéb, és igen, a szex is isteni jó már a kezdetektől, és most is ilyen. Mi nagyon egymásra talàltunk😊 Soha ilyen mély és szoros kapcsolata nem volt egyikünknek sem korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!