Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki visszamenne a régi családjához Thanos csettintése után?
Figyelt kérdés
A bosszúállókban miután Thanos csettintéssel kitörli az emberiség felét, 5 év telik el míg a Bosszúállók csapata visszacsinál mindent. Ha ez alatt az öt év alatt valaki újra megházasodik, esetleg gyereket is vállal, majd megint megjelenne az eltűnt régi feleség (és esetleg gyerekei) mi lenne a normális ilyenkor? Visszamenni a régi családjához vagy már csak az újal foglalkozni?2023. dec. 29. 14:01
3/11 anonim válasza:
Hhhhhát jó kérdés.
Mondjuk nem tudom elképzelni, hogy ha most elveszíteném a feleségemet, akkor egyáltalán valaha is szándékomban állna új emberrel ismerkedni.
Viszont 5 év nem kevés idő. És hát nagy eséllyel társadalmi szintű lenne ez a probléma, elvégre gyakorlatilag mindnekit érint aki megmaradt.
Valószínűegl szerepkonfliktusba kerülnék és kiégnék:D Ez lenne a nagy válaszom:D Igyekeznék mindkét helyen megfelelni és lemondani olyan apróságokról, mint párkapcsolat. A legideálisabb egy elbszott mozaikcsalád ahol két asszony van. Ez így elég elborultnak hangzik, de valójában mivel társadalmi szintű dologról van szó, nagy eséllyel nem lenne ritka az ilyesmi.
4/11 anonim válasza:
Hát a régiek szempontjából ugye nem múlt el 5 év, nekik egy pillanat sem telt el, szóval eléggé traumatizálná a régi gyerekeket pl, hogy az egyik szülőjük feléjük se bagózik egyik pillanatról a másikra. Már csak ezért is egyből megkeresném őket és felvenném velük a kapcsolatot. Alapvetően az új családdal maradnék, de minimum a szomszédságba költöztetném a régit, vagy valamiféle kommunában élnénk, ahol a két család nagyon közel van egymáshoz és nagyjából egyenlő mértékben tudom kivenni a részem az életükből. De én nő vagyok, két kicsi gyerekem van, számomra elképzelhetetlen, hogy őket elhagyjam és bármilyen okból is, de hanyagoljam, férfiként lehet, hogy könnyebb lenne úgy kezelni ezt a szitut, mint egy válásnál, amikor kéthetente egyszer találkozol egy hétvégére a régi családdal vagy nem tudom. De az tuti, hogy nekem zsigerből az első gondolatom a gyerekeim lennének, és hogy ismét velük lehessek. Az első férj azért nem feltétlenül, mert 5 év alatt, főleg ha már új családom van, talán feldolgoztam az elvesztését és továbbléptem, de a gyerekek elvesztésén nem lehet túllépni, akármennyi idő is telt el.
5/11 anonim válasza:
A csettintés után a ronda és kövér nők eltűnnének, aztán csak a férfiak, a melegek, még a nők maradnának.
6/11 anonim válasza:
5, takarodj már. Miért kell MINDENBE beleszarnod ezt a baromságot?
7/11 anonim válasza:
Attól függ milyen volt a korábbi partner számukra. Ez főleg a férfiakra jellemző, a nőkre, ha családosak, már nem.
8/11 anonim válasza:
A South Parkban volt egy rész, amikor Kyle és Stan találnak egy 3 éve lefagyott embert, aki hazamegy a feleségéhez, akinek 5 és 10 éves gyerekei vannak :D
10/11 anonim válasza:
Egyértelműen rávenni őket egy édeshármasra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!