Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom 28 én nemsoká 24. Ez sok korkülönbség?
Igazából 1 eve vagyunk egyutt de nem tudunk egyutt lenni mindig mivel o nem magyar es még nem itt el… keszulunk osszekoltozni itt magyarorszagon de olyan nehez minden es azt is mondta hogy o meg kesobb akar csaladot alapitani. Kb 5 ev mulva is o mar 33 lesz en meg 30 se.
Felek hogy kifutunk az idobol???
Igények kérdése, kinek mi jön be, mi nem. Nekem pl +- 5 év korkülönbség fért bele mindig is. Jártam 3 évvel idősebbel, nem jött be, nagyon éretlen volt fejben. A férjem 3,5 évvel fiatalabb😊 vele összeillünk👩❤️👨.
Nálatok nem a korkülönbség a probléma, hanem a távkapcsolat. Nagyon ritkán lesz belőle bármi komoly. Egyik barátnőm 6 évet pazarolt el egy ilyenre. Az összeköltözésre már nem került sor, mert kiderült hogy a faszi végig össze-vissza csalta. És nem csak ő, más ismerősöm is hasonlóan járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!