Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne a feleségem gondoskodóbb?
Én komolyan nem értem, minek vállaltatok két gyereket, amikor az gyerek nélkül is látszik, ha a nő nem anyatípus, és nem házias. Most már mindegy, de meg kéne beszélni, milyen életet akar a feleséged, hogy képzeli a dolgokat.
Nem tudom, hány évesek, de jó nagy szívás lesz, ha suliba fognak járni, és tanulni is kell velük, plusz egyik ide jár edzésre, másik oda.
Sosem voltam háziasszony típus, mindig együtt csináltuk a férjemmel a házimunkát. És sajnos idővel kiderült, hogy született anya típus sem vagyok. Szorongtam, depressziós lettem és a mai napig olyan szinten képes leszívni a lányom az energiáimat, hogy elmondani nem tudom. Ettől függetlenül mindennél jobban szeretem és sosem csinálnám vissza. Ez az én harcom! Korán visszamentem néhány napra dolgozni, nekem ez a felüdülés, a férjem végig támogatott hátulról, pedig nem volt egyszerű bölcsi nélkül logisztikázni az elején a munkás napjaimat.
Számomra fontos, hogy tiszta környezetben éljünk és mindig legyen főtt kaja ebédre legalább a kislányomnak. Vannak napok, amikor mindent megcsinálok, amit itthon meg kell, mert a kislányom partner ebben és vannak napok, amikor nem, mert nem engedi, vagy jobbat mondok: szimplán csak nincs kedvem! Akkor rendelünk kaját, majd megoldjuk este, vagy ráér holnap is kitakarítani a fürdőt, tök mindegy.
A slussz poén, hogy mivel itthon ülünk zömében egésznap és igyekszem mindent megcsinálni, amit meg kell, ezt azért teszem, hogyha a férjem hazaér, kitudjunk mozdulni, tudjunk minőségi időt együtt tölteni. De erőmön felül nem fogok teljesíteni és jól esik, ha a férjem értékeli az itthoni munkámat, nem természetesnek veszi és megérti, hogy szellemileg komolyan küszködöm néha az anyaságommal. Ha hazaér és ő is rátesz egy lapáttal, az nem segít, ahogy én sem segítek neki, ha arra ér haza, hogy a ház egy szemétdomb, a gyerek nyűgös, én meg hisztizek.
Ketten vagytok a kapcsolatotokban, le kell ülni, önkritikát gyakorolni és újraosztani a feladatokat. Heti 5 nap ketten vagytok otthon bakker és küzdötök, meg megszakadsz? Ne idegesíts már... Vagy leültök és találtok mindkettőtök számára megfelelő megoldást, vagy inkább váljatok el, hogy ne ebben nőjenek fel a gyerekek.
Egyébként nem tudom, hogy az ivóvíz konteóban van-e valami, de pl a férjem kollégáinak nagy részénél is a nő hordja otthon a nadrágot, szinte szólni se mernek, rendesen felcserélődtek a szerepek.
Sőt, a fiam boxedzője is meséli, hogy a férfi vendégei simán lemondanak egy edzést, csak mert a feleség elküldte őket a boltba.. lehet tényleg hormonális gond van..
Bocs az offért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!