Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne a feleségem gondoskodóbb?
Mondjad neki nyugodtan, hogy akkor éljen meg egyedül, óra indul.
A gyerekeket meg majd nevelitek felváltva.
Ez gáz és nem fog változni
A gondoskodás vagy ott van vkiben vagy nincs.. ez megbeszéléstől nem fog változni és te is ráhagytad sokáig...
Én elhiszem, hogy szeretnéd, hogíyí ne mindig te főzz és te takaríts, teljesen jogoasan, de ez a "férfi létemre" kiveri nálam a biztosítékot.
Mondjuk kettő kicsi gyerek mellett igen nehéz főzni. Gondolom, mikor te főzöl, akkor nem kell még velük is foglalkozni és vigyázmi, ne rántsák magukra a gázról a forró lábost.
Főzŕs nélkül is lefáraszt 1 gyerek,több főleg lefarasztana. Nem értem mit picsogsz a kaján. A gyerrkek körül 1000 dolog van amit nem látsz, de meg kell csinálni, mar csak simán velük lenni is elég munka. Nálam kicsi a gyerek, de úgy nem vállalnám be a főzést hogy minden mozzanat veszélyes,mert rangat, odanyúl stb nem ér az a kaja anynit hogy pl leforrázza magát.
A fizetéseddel vagdalkozni szemét dolog, arról nem ő tehet hogy a csed után a gyed akár sokkal kevesebb is tud lenni a volt fizetésénél. Nagyon utálom amikor ezzel jönnek a pasik ( a ferjem szerencsere nem) , mert a nő beáldozza a munkáját, a fizetését, és ki lesz szolgáltatva. A testi lelki valtozasokon kivul meg ez is ott van ugye. A pasinak meg megy tovább minden. A koszonet meg az hogy pattogsz a fozesen, meg jössz a fizetéseddel meg a szerencséjével. Egyszeruen faradt es besokallt. Hát köszi ezt a szerencsét.
17es bocsi, nem felig hasznosra akartam nyomni, hanem hasznosra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!