Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek sunyizik a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sunyizik a férjem?

Figyelt kérdés

Tudom, nehéz így leírás alapján, de kérlek mondjatok így véleményt, ha tudtok.

Szóval alapvetően jó kapcsolatban élünk, vannak problémák nyilván.

Legutóbb mesélte nekem, a tavalyi ottalvós csapatépítőről, hogy két női munkatársa nagyon félreérthetően táncolgatott a férfiakkal. Mindenkinek volt párkapcsolata. Aztán mondtam, hogy hát ez annyira nem menő, a reakciója pedig az volt: úgyse derül ki, bármit csinálhatnak.

Na most itt aztán kicsit rákérdeztem, hogy nála is volt-e ilyesmi, amire a válasza az volt, hogy őt is húzták volna ezek a csajok, de ő nem ment velük és megjegyezte a munkatársa, hogy hát neki is teher az ujján a gyűrű.

Nem reagáltam rosszul, elmondtam hogy én ilyet nem tennék még táncolás szinten sem.

Aztán persze közli, hogy milyen jó lenne elmenni a Budapest Parkba megint a haverokkal bulizni.

Mondom frankó, hogy 1 hónapja könyörgöm szakítsunk 2 órát egy közös nyugodt ebédre gyerekek nélkül, de az azóta sem történt meg.

Azóta furcsa velem és ingerült. Emlegeti, hogy ő nem adott nekem soha indokot, de én azzal igen, hogy egyszer beszéltem az exemmel instán, amikor rámírt.

Elolvasta a beszélgetést, semmi nem volt benne. Szépen váltunk el, aztán megkérdeztük egymástól hogy van azóta a sorunk, egymás családja ès ennyi. Azóta le is “koptattam” csúnyán mondva.

Persze, én vagyok a hibás, tereli a szót…próbálom nyugtatni, de nem sikerül.

Azt mondja fél, hogy rosszat gondolok és majd újra az exemmel beszélgetek….

Most ez nekem kicsit gyanús… vagy csak túlgondolom?

2023. nov. 28. 22:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Azok az életek, te jó Isten! Hol a faxba szeditek össze az ilyen problémás pasikat? Aztán exek, bulik, haverok. No comment.
2023. nov. 29. 00:07
 12/20 anonim ***** válasza:
29%

Hát nézd, legutóbb a céges bulin mindenkit hívtam táncolni, fiúkat lányokat egyaránt. Mindenki táncolt, semmi se történt. Iszonyatosan nagy buli volt, semmi szexuális nem volt benne.

Tulgondolod. Bízol benne?

2023. nov. 29. 00:09
 13/20 anonim ***** válasza:
Én a párokat 2hónapig szerezhettem feltétel nélkül , mire nagynehezen kinyílt. Bár neki mély szülés utáni depresszió volt kemény tagadással. Orvoshoz nem akart menni. Nem is ment.41f. Öleld szeresd nézz vele filmet. Ne kérdezd ilyenektől.
2023. nov. 29. 00:11
 14/20 A kérdező kommentje:
A tánc elvileg ilyen popsidörgölős a farokhoz táncfajta volt….
2023. nov. 29. 01:01
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valami történhetett ott, ha nem is konkrét megcsalás. Azért is van beszélhetnékje az ott történtekről. Nyilván nem mondja el az igazat, de az emberi természet már csak ilyen...kikívánkozik a sztori, mesélne, de nem lehet. Ezért féligazságot csöpögtet. Ne rámenős faggatózással, de hagyd beszélni. Aki beszél, az előbb utóbb elárul dolgokat akaratlanul is. Ha hazudik, főleg. Az rajtad múlik, mennyire szúrod ki az esetleges ellentmondást, hazudozást.
2023. nov. 29. 04:57
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

A kapcsolat olyan amikor tinik járnak egyutt sehol nincs attol hogy hazasság lenne.

Komolytalan kapcsikra jellemző ez, hogy egyik ezert féltékeny másik azért.

Nem létetek szintet. Komolytalan az egész.

2023. nov. 29. 06:11
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a kapcsolatnak annyi...
2023. nov. 30. 07:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem suynyizik, hanem vszeg megcsalt. Vagy meg akar, vagy van valaki más a láthatáron.
2023. nov. 30. 21:15
 19/20 anonim ***** válasza:

Tipikus.

Szorítja a monogámia.

Az új vadászat izgalma, csinálhatsz te bármit.

Az Ő döntése lesz hogy ennek teret enged- e vagy nem.

Azért egyszer érintsétek meg a témát hogy neked mi fér bele a későbbi félreértések elkerülése miatt.

A férfiak nagy része szerint belefér nekik ez- az … meg jár néha..

Úgyse derül ki, főleg ha fizetős..

Én otthon tisztáztam hogy sajnos én nem tudok nagylelkű lenni mert szeretem..

Összetörne a szívem.

Nálam ez lelki dolog, amúgy tudom nem kopik el , de mindenki megváltozik utána aki ismeri a másikat!!

Nálunk nincs közvetlen nőknek kitéve de tudom azért kíváncsi lenne már húsz év után…

Pedig csini vagyok, szexi cuccok este, sokat együtt vagyunk de az ember ilyen , legfeljebb titkolja.

Nem mondom ,hogy én nem lehetnék kíváncsi,de fejben eldöntöttem hogy nem ér annyit, nincs rá ekkora szükségem ,szeretem a férjem.

Én is más ember lennék már utána.

45 N

2023. dec. 1. 07:56
 20/20 anonim ***** válasza:

19. vagyok

Még annyi ha egyébként minden rendben van köztetek ezen kívül ,akkor valahogy áthelyezni a fókuszt másra.

Nem tudom hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt.

Tervek a jövőre, programok, utazás,bármi.

Ne tegye ki ilyeneknek magát ha téged szeret , akarja a veled való kapcsolatot.

De ne rabolja a te értékes idődet ha nem egy az elképzelés.

Igazságtalan a másikat rossz érzésekbe magányosan hagyni a béke miatt.

Saját véleményem csak.

2023. dec. 1. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!