Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sunyizik a férjem?
Tudom, nehéz így leírás alapján, de kérlek mondjatok így véleményt, ha tudtok.
Szóval alapvetően jó kapcsolatban élünk, vannak problémák nyilván.
Legutóbb mesélte nekem, a tavalyi ottalvós csapatépítőről, hogy két női munkatársa nagyon félreérthetően táncolgatott a férfiakkal. Mindenkinek volt párkapcsolata. Aztán mondtam, hogy hát ez annyira nem menő, a reakciója pedig az volt: úgyse derül ki, bármit csinálhatnak.
Na most itt aztán kicsit rákérdeztem, hogy nála is volt-e ilyesmi, amire a válasza az volt, hogy őt is húzták volna ezek a csajok, de ő nem ment velük és megjegyezte a munkatársa, hogy hát neki is teher az ujján a gyűrű.
Nem reagáltam rosszul, elmondtam hogy én ilyet nem tennék még táncolás szinten sem.
Aztán persze közli, hogy milyen jó lenne elmenni a Budapest Parkba megint a haverokkal bulizni.
Mondom frankó, hogy 1 hónapja könyörgöm szakítsunk 2 órát egy közös nyugodt ebédre gyerekek nélkül, de az azóta sem történt meg.
Azóta furcsa velem és ingerült. Emlegeti, hogy ő nem adott nekem soha indokot, de én azzal igen, hogy egyszer beszéltem az exemmel instán, amikor rámírt.
Elolvasta a beszélgetést, semmi nem volt benne. Szépen váltunk el, aztán megkérdeztük egymástól hogy van azóta a sorunk, egymás családja ès ennyi. Azóta le is “koptattam” csúnyán mondva.
Persze, én vagyok a hibás, tereli a szót…próbálom nyugtatni, de nem sikerül.
Azt mondja fél, hogy rosszat gondolok és majd újra az exemmel beszélgetek….
Most ez nekem kicsit gyanús… vagy csak túlgondolom?
Hát nézd, legutóbb a céges bulin mindenkit hívtam táncolni, fiúkat lányokat egyaránt. Mindenki táncolt, semmi se történt. Iszonyatosan nagy buli volt, semmi szexuális nem volt benne.
Tulgondolod. Bízol benne?
A kapcsolat olyan amikor tinik járnak egyutt sehol nincs attol hogy hazasság lenne.
Komolytalan kapcsikra jellemző ez, hogy egyik ezert féltékeny másik azért.
Nem létetek szintet. Komolytalan az egész.
Tipikus.
Szorítja a monogámia.
Az új vadászat izgalma, csinálhatsz te bármit.
Az Ő döntése lesz hogy ennek teret enged- e vagy nem.
Azért egyszer érintsétek meg a témát hogy neked mi fér bele a későbbi félreértések elkerülése miatt.
A férfiak nagy része szerint belefér nekik ez- az … meg jár néha..
Úgyse derül ki, főleg ha fizetős..
Én otthon tisztáztam hogy sajnos én nem tudok nagylelkű lenni mert szeretem..
Összetörne a szívem.
Nálam ez lelki dolog, amúgy tudom nem kopik el , de mindenki megváltozik utána aki ismeri a másikat!!
Nálunk nincs közvetlen nőknek kitéve de tudom azért kíváncsi lenne már húsz év után…
Pedig csini vagyok, szexi cuccok este, sokat együtt vagyunk de az ember ilyen , legfeljebb titkolja.
Nem mondom ,hogy én nem lehetnék kíváncsi,de fejben eldöntöttem hogy nem ér annyit, nincs rá ekkora szükségem ,szeretem a férjem.
Én is más ember lennék már utána.
45 N
19. vagyok
Még annyi ha egyébként minden rendben van köztetek ezen kívül ,akkor valahogy áthelyezni a fókuszt másra.
Nem tudom hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt.
Tervek a jövőre, programok, utazás,bármi.
Ne tegye ki ilyeneknek magát ha téged szeret , akarja a veled való kapcsolatot.
De ne rabolja a te értékes idődet ha nem egy az elképzelés.
Igazságtalan a másikat rossz érzésekbe magányosan hagyni a béke miatt.
Saját véleményem csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!