Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sunyizik a férjem?
Tudom, nehéz így leírás alapján, de kérlek mondjatok így véleményt, ha tudtok.
Szóval alapvetően jó kapcsolatban élünk, vannak problémák nyilván.
Legutóbb mesélte nekem, a tavalyi ottalvós csapatépítőről, hogy két női munkatársa nagyon félreérthetően táncolgatott a férfiakkal. Mindenkinek volt párkapcsolata. Aztán mondtam, hogy hát ez annyira nem menő, a reakciója pedig az volt: úgyse derül ki, bármit csinálhatnak.
Na most itt aztán kicsit rákérdeztem, hogy nála is volt-e ilyesmi, amire a válasza az volt, hogy őt is húzták volna ezek a csajok, de ő nem ment velük és megjegyezte a munkatársa, hogy hát neki is teher az ujján a gyűrű.
Nem reagáltam rosszul, elmondtam hogy én ilyet nem tennék még táncolás szinten sem.
Aztán persze közli, hogy milyen jó lenne elmenni a Budapest Parkba megint a haverokkal bulizni.
Mondom frankó, hogy 1 hónapja könyörgöm szakítsunk 2 órát egy közös nyugodt ebédre gyerekek nélkül, de az azóta sem történt meg.
Azóta furcsa velem és ingerült. Emlegeti, hogy ő nem adott nekem soha indokot, de én azzal igen, hogy egyszer beszéltem az exemmel instán, amikor rámírt.
Elolvasta a beszélgetést, semmi nem volt benne. Szépen váltunk el, aztán megkérdeztük egymástól hogy van azóta a sorunk, egymás családja ès ennyi. Azóta le is “koptattam” csúnyán mondva.
Persze, én vagyok a hibás, tereli a szót…próbálom nyugtatni, de nem sikerül.
Azt mondja fél, hogy rosszat gondolok és majd újra az exemmel beszélgetek….
Most ez nekem kicsit gyanús… vagy csak túlgondolom?
Tehát sunyizik?
Nem gondolnám, de hazudott már elég sokat…eddig nem gyanúsítgattam, tavaly is mesélte ezt a sztorit, nem szóltam semmit.
Most pedig előjött amiről nem tud a másik, az nem fáj szöveg.
Erre most mit mondjak… rá két napra ingerült, mindenen én vagyok hibás stb. Ez nekem gyanús
Mármint a "sunyizás" alatt megcsalást értesz? Na erre én még azért nem következtetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!