Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek sunyizik a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sunyizik a férjem?

Figyelt kérdés

Tudom, nehéz így leírás alapján, de kérlek mondjatok így véleményt, ha tudtok.

Szóval alapvetően jó kapcsolatban élünk, vannak problémák nyilván.

Legutóbb mesélte nekem, a tavalyi ottalvós csapatépítőről, hogy két női munkatársa nagyon félreérthetően táncolgatott a férfiakkal. Mindenkinek volt párkapcsolata. Aztán mondtam, hogy hát ez annyira nem menő, a reakciója pedig az volt: úgyse derül ki, bármit csinálhatnak.

Na most itt aztán kicsit rákérdeztem, hogy nála is volt-e ilyesmi, amire a válasza az volt, hogy őt is húzták volna ezek a csajok, de ő nem ment velük és megjegyezte a munkatársa, hogy hát neki is teher az ujján a gyűrű.

Nem reagáltam rosszul, elmondtam hogy én ilyet nem tennék még táncolás szinten sem.

Aztán persze közli, hogy milyen jó lenne elmenni a Budapest Parkba megint a haverokkal bulizni.

Mondom frankó, hogy 1 hónapja könyörgöm szakítsunk 2 órát egy közös nyugodt ebédre gyerekek nélkül, de az azóta sem történt meg.

Azóta furcsa velem és ingerült. Emlegeti, hogy ő nem adott nekem soha indokot, de én azzal igen, hogy egyszer beszéltem az exemmel instán, amikor rámírt.

Elolvasta a beszélgetést, semmi nem volt benne. Szépen váltunk el, aztán megkérdeztük egymástól hogy van azóta a sorunk, egymás családja ès ennyi. Azóta le is “koptattam” csúnyán mondva.

Persze, én vagyok a hibás, tereli a szót…próbálom nyugtatni, de nem sikerül.

Azt mondja fél, hogy rosszat gondolok és majd újra az exemmel beszélgetek….

Most ez nekem kicsit gyanús… vagy csak túlgondolom?

2023. nov. 28. 22:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
68%
Majd fog.
2023. nov. 28. 22:31
 2/20 anonim ***** válasza:
79%
Igen
2023. nov. 28. 22:38
 3/20 A kérdező kommentje:
De mondanátok véleményt is?
2023. nov. 28. 23:07
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Vádaskodtok és nincsen meg a bizalom egymás iránt. Kellene a minőségi együtt töltött idő.
2023. nov. 28. 23:14
 5/20 anonim ***** válasza:
79%
Lehet hogy ezt nem látod, de épp arra "neveled" hogy egyre többet sunyizzon. Valószínűleg épp leszoktattad róla hogy céges bulikról meséljen, de majd hamarosan jönnek tőle az ilyen-olyan átlátszó füllentések, részedről meg az egyre ingerültebb gyanusítgatások, vádaskodások. Ennek az útnak a vége egy sötét alagútba vezethet...
2023. nov. 28. 23:23
 6/20 A kérdező kommentje:

Tehát sunyizik?

Nem gondolnám, de hazudott már elég sokat…eddig nem gyanúsítgattam, tavaly is mesélte ezt a sztorit, nem szóltam semmit.

Most pedig előjött amiről nem tud a másik, az nem fáj szöveg.

Erre most mit mondjak… rá két napra ingerült, mindenen én vagyok hibás stb. Ez nekem gyanús

2023. nov. 28. 23:30
 7/20 anonim ***** válasza:

Mármint a "sunyizás" alatt megcsalást értesz? Na erre én még azért nem következtetnék.

2023. nov. 28. 23:37
 8/20 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, szerintem sem csalt meg, de valami olyasmit csinálhatott, ami ciki lehet…nem mondja meg, mert fèl hogy az exemmel fogok beszélgetni, na még ilyet
2023. nov. 28. 23:55
 9/20 anonim ***** válasza:
Azt nem értem hogy miért nem bújsz hozzá? Itt irogatsz. Tedd le telefonos és feltétel nélküli szeresd és öleld. Szerelem kell semmi más.
2023. nov. 28. 23:58
 10/20 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam. Vissza se ölelt, ingerült továbbra is. Ilyet nem csinált még eddig…
2023. nov. 29. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!