Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik régebb óta együtt éltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik régebb óta együtt éltek a barátotokkal, de nem házasodtok össze, miért nem mentek hozzá feleségül, vagy a férfi miért nem akar elvenni?

Figyelt kérdés
2023. nov. 22. 22:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
67%

A miért kérdésre majd akkor jön meg a válasz, amikor ne adja Isten, kórházba kerül az egyik fél, és a másikat nem engedik be hozzá, kb. annyi joga lesz, mint egy idegennek. - ez természetesen nem igaz, de semmi probléma.

Létezik beleegyező nyilatkozat, ami alapján bemehetek hozzá, és ugyanannyi jogom van, mint a családjának ;)

2023. nov. 24. 22:19
 22/28 anonim ***** válasza:
#21 Ez egy elég furcsa dolog. Férjem kórházban volt, nem kellett igazolni, hogy házasok voltunk, pedig nem viseltem a nevét. Ugyanakkor a mellette fekvő beteg élettársát nem fogadták el. Végeredményben én is lehettem volna akár élettárs vagy a szomszéd is, hiszen bemondásra ment. Amikor a férjem meghalt, akkor sem kértek semmit, pedig több iratot is alá kellett írnom.
2023. nov. 25. 08:36
 23/28 A kérdező kommentje:

21: Mint látod, ez csak szerencse kérdése. Én nem kockáztatnék, de kinek mi.

PS: Beleegyező nyilatkozat az nagyon más. :D

22: Részvétem így ismeretlenül is, sajnálom, hogy ezen át kellett menned...

2023. nov. 25. 10:42
 24/28 anonim ***** válasza:

Köszönöm a kedves szavaidat💗

#22 voltam

2023. nov. 25. 11:00
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

A környezetemben azt látom, hogy az ilyen kapcsolatokban többnyire a férfi nem akar elköteleződni, várja a nagy őt, s közben van kivel dugni. Ennyi. 5-8-10 évig is simán elvannak a langyosvíz kapcsolatban ha nincs más. Aztán amint megtalálta az illető azt akit valójában keresett , le is lépett, a másik nőt meg 1-2 év után el is veszi és élnek boldogan. Ismerősök, barátok közt sok ilyen van. A többi pár férfi tagja szimplán házasságellenes, a nők meg többségèben olyan igénytelenek, hogy beletörődnek ebbe pasim csajom kapcsolatba, ahelyett, hogy olyan párt keressenek akikkel a kölcsönös szerelem mellett hasonlóak az igényeik is, és nem kell a saját vágyaikról lemondani.

Csak 1 olyan párost ismerek, ahol mindkét fél maximàlisan egyetért abban, hogy egyikük sem vágyik sem házasságra, sem másik férfira/ nőre, csak egymásra házasság nélkül, és ezt teljesen komolyan így is gondolják. Na Ez a legritkább.

2023. nov. 27. 16:44
 26/28 anonim ***** válasza:

25* még annyit, hogy én is voltam bent a kórházban a férjemnél pár éve, mert hirtelen műteni kellett egyik napról a másikra. Az első mondat az volt, hogy csak legközelebbi hozzátartozók mehetnek be azaz házastárs, anya/apa/testvér stb. Én mint feleség bemehettem, egy másik lány aki ott volt, 10 éves kapcsolatban, ( azért tudom mert beszélgettem vele), őt nem engedték be. Ott felhívta a párja anyját sírva, hogy menjen, mert nem mondtak neki semmit sem a párja állapotáról sem mert hivatalosan nem hozzátartozó, és be sem engedték.

Lehet, hogy nem minden kórházban tartják ennyire szigorúan a dolgot, de nekünk soha eszünkbe sem jutott kockáztatni. Mindig is szerettünk volna továbblépni egy szimpla kapcsolaton, nekünk semmi problémát nem okozott hogy hivatalosan is egymás hozzátartozói legyünk, házasok, mert elköteleződtünk egymás mellett. Nem kellett kiskapu, hogy könnyebb legyen lelépni.

És persze tudtuk azt is, hogy ez nem csak érzelmi dolog, hanem praktikus is sok szempontból. A kórház csak 1 a sok közül.

2023. nov. 27. 17:02
 27/28 anonim ***** válasza:
#26 Igen, ahogy én is írtam, a férjem mellett fekvő beteg élettársát beengedték, de semmi több. Neked kellett igazolni, hogy házasok vagytok? Nekem nem kellett, végül is mi van, ha hazudtam? Magamnál hordtam a házassági anyakönyvi kivonatot, de nem kérte senki. Azt a szegény idős hölgyet meg kutyába sem vették. A beteg lányát kerítették elő, aki nem is látogatta az apját.
2023. nov. 27. 18:02
 28/28 anonim ***** válasza:
27. (26 vagyok) Tőlem személyit kértek, és mivel felvettem anno kötőjellel a férjem vezetéknevét, egyértelmű volt hogy házasok vagyunk. Azt mondták egyéb esetben ők kérnek minimum másolatot a házassági papírról. Az a poén, hogy anno csináltunk több fénymásolatot is és mindketten tartunk egyet a pénztárcánkban. 😂 De az végül nem kellett.
2023. nov. 27. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!