Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi lehet az oka annak hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak hogy a férjem rettenetesen szídja a rendőröket?

Figyelt kérdés

Ha meglát egy rendőrt olyanokat mond hogy na megint ott egy büdös aljas rendőr, dögölne meg az összes. Meg ki kéne őket nyírni.

Kicsit elkezdek olyankor félni mert nagyon indulatos….. nem tudom mire gondoljak, olyankor olyan mintha mindjárt képes lenne leszúrni vagy azt aki mellette van éppen ( engem).

Én 8 éve ismerem őt, van egy közös gyerekünk.

A múltjáról semmit nem tudok, csak annyit hogy van 2 felnőtt gyereke. Nagyon ritkán jönnek, 2 évente. A volt felesége meg ha meglát engem akkor gyorsan elmenekül, olyan mint aki fél.

Tehát tőle sem tudok kérdezni.

Sajnos arra gondoltam hogy volt már valami ügye régen csak nem tudok róla?

Az biztos hogy a testvére volt már rablásért, bántalmazásért, szóval 10 évnél többet ült összesen.

Tudom hogy sokan szidják a rendőröket de itt valami mérhetetlen indulatot látok amire nem tudom mi az oka.

2023. nov. 15. 21:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
2023. nov. 15. 21:46
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
Engem az érdekelne, hogy miért nem menekülsz tőle a gyerekeiddel együtt.
2023. nov. 15. 21:52
 3/17 A kérdező kommentje:

Mert amikor el akartam válni akkor fenyegetett hogy elveszi a gyerekemet.

Várom hogy találjon valakit magának……. Mert ha én akarok elválni akkor ez nem fog menni.

2023. nov. 15. 21:56
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem veheti el őket tőled, a bíróság teheti meg egyedül!
2023. nov. 15. 21:57
 5/17 anonim ***** válasza:
82%
Úgy mentél hozzá, hogy a múltjáról nem tudsz semmit? Istenem....miért?
2023. nov. 15. 21:59
 6/17 anonim ***** válasza:
82%
Tényleg, erkölcsi bizonyítványt kell kérni, csak kicsit fura, de amúgy jogos lenne.
2023. nov. 15. 22:09
 7/17 A kérdező kommentje:

Ne válaszolj a kérdésre, csak ítélkezz. Anonim , ez a legegyszerűbb és ha toxikus ember vagy akkor még jobban is érzed magad egy kicsit.

Szöveget nem tudsz értelmezni és itt ítélkezel.

2023. nov. 15. 22:23
 8/17 anonim ***** válasza:
62%
Ha a rendőrök nem lennének, nem lenne rend és kitörne a háború, egymást ölnék az emberek! Elmebeteg férjed van egy pszichopata, és a helyedben menekülnék tőle amig csak lehet a gyerekkel együtt mielőtt megöl.
2023. nov. 15. 22:33
 9/17 anonim ***** válasza:
2023. nov. 15. 23:02
 10/17 anonim ***** válasza:
Az, hogy vaj van a füle mögött...
2023. nov. 16. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!