Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek abban az esetben ha 2 kicsi gyereketek lenne a párotokkal (nem vagyunk házasok) és rettenetesen elhidegültetek egymástól?
Nem lehet, hogy szülés utáni depresszióban szenvedsz?
Már egyáltalán nem szereted? Ha nem lenne veled, nem hiányozna neked őrülten?
Két kisgyerek mellett már nem csak rólad szól a család. Legalább esélyt kellene adni a kapcsolatnak... Már ha a párod is akarja. Mert ha nem, hiába pedálozol egyedül...
Abból amit írtál úgy érzem, hogy a párod hozzájárul a gyerekek neveléséhez, még akkor is, ha nem így képzelte. Ez már egy jó dolog. Van amelyik pasi egyedül hagyna 2 gyerekkel és minden feladattal. (Nálunk így volt). És az sem mindegy hogy ki miatt nincs szex - ahogy az egyik válaszoló írta.
A kettőtök közötti kapcsolat csupán hideg vagy hangos viták is vannak? Esetleg megaláz vagy sérteget? Mennyire mélyen bántott meg érzelmileg?
Nálunk egészen más miatt hidegült el a kapcsolat, én apaként örültem a két kicsinek, mindenféle munkában részt vettem, - de az utolsó párévben már csak a gyerekek miatt maradtam, de már vége.
Ha ez a kisebb gyerek, akkor van nagyobb is, az nem viselte meg? Nem értem.
2 kicsi gyerek van.Mióta megvan a kicsi,azóta távolodtunk el egymástól.Kicsi a 2 gyerek között a korkülönbség úgy érzem nem tudta mit vállal,csak már nagyon akart gyereket,45 éves.
Ahogy a kicsi meglett,sok minden hárult rá,úgy a nagyobbik gyerek terén,úgy házimunkában.Addig semmit nem csinált a nagyobbal,nem fürdette,nem etette,nem sétáltatta semmi.De én akkor ezt nem is igényeltem.Mondjuk néha nem ártott volna nyilván nem napi szinten.
Nem tudja mit jelent 2 kicsi gyerekkel itthon lenni,alkalmazkodni a gyerekek napi rendjéhez,és kiakad ha mondjuk épp nincs elmosogatva,stb..
Nem szoktam trehánykodni de néha bizony csúszik a házimunka.
Ő szokott közeledni de én már annyira eltávolodtam tőle hogy nem fogadom a közeledését.
Hangos viták is vannak,ált.a gyerekek miatt.
Annyira béna a gyerekekhez hogy hihetetlen.Nincs érzéke,és ez akkor derült ki ahogy meglett a kicsi,mert onnan egy ideig ő fürdette a nagyot,stb...
Nem lehet ráhagyni a 2- t pl. Egy kis időre sem,mert képtelen rájuk normálisan figyelni.
Előző vegyok.. a leheleten, meg a tehetetlen....
Nekem nyilvánvaló volt, hogy nekem is dolgom minden, ami a családot érinti, a kicsit,a nagyot, házimunkát...
Eleinte mindenki béna, meg parás :D
Igen,csak ő 3 év után is az.
Ti miért mentetek szét?Az a bizonyos 3.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!