Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek abban az esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek abban az esetben ha 2 kicsi gyereketek lenne a párotokkal (nem vagyunk házasok) és rettenetesen elhidegültetek egymástól?

Figyelt kérdés
Kisebb gyerek 16 hónapos,születése óta nincs szex.A kicsi gyerek születése óta romlott meg a kapcsolat.Nem tudta feldolgozni,hogy igazából is mit vállalt,és hogy a gyerekek születésével sok minden hárult rá.Előtte mindent én csináltam a háztartásban.
2015. ápr. 22. 23:00
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Meg lehet oldani annyi gondot csak akarni kell. Beszélgetni a problemakrol, tobb figyelmet fordítani egymásra. Két kicsi mellett időt mondjuk nehezen de amit lehet meg kell próbálni megoldani.
2015. ápr. 22. 23:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!Sokszor azt érzem,nem is akarom már.Egy idő után már nincs értelme.Nyilván nem akarom egyedül nevelni a gyerekeket,de úgy érzem nem bírok már vele együtt élni.
2015. ápr. 22. 23:10
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Kinek a hibâja , hogy nincs szex ? Ha te vagy az aki folyton hàrít ... Az nagyon rossz irànyba sodorja a kapcsolatotokat .
2015. ápr. 23. 06:07
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

Nem lehet, hogy szülés utáni depresszióban szenvedsz?

Már egyáltalán nem szereted? Ha nem lenne veled, nem hiányozna neked őrülten?

2015. ápr. 23. 06:30
 5/9 anonim ***** válasza:
76%

Két kisgyerek mellett már nem csak rólad szól a család. Legalább esélyt kellene adni a kapcsolatnak... Már ha a párod is akarja. Mert ha nem, hiába pedálozol egyedül...

Abból amit írtál úgy érzem, hogy a párod hozzájárul a gyerekek neveléséhez, még akkor is, ha nem így képzelte. Ez már egy jó dolog. Van amelyik pasi egyedül hagyna 2 gyerekkel és minden feladattal. (Nálunk így volt). És az sem mindegy hogy ki miatt nincs szex - ahogy az egyik válaszoló írta.

A kettőtök közötti kapcsolat csupán hideg vagy hangos viták is vannak? Esetleg megaláz vagy sérteget? Mennyire mélyen bántott meg érzelmileg?

2015. ápr. 23. 07:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Nálunk egészen más miatt hidegült el a kapcsolat, én apaként örültem a két kicsinek, mindenféle munkában részt vettem, - de az utolsó párévben már csak a gyerekek miatt maradtam, de már vége.

Ha ez a kisebb gyerek, akkor van nagyobb is, az nem viselte meg? Nem értem.

2015. ápr. 23. 16:05
 7/9 A kérdező kommentje:

2 kicsi gyerek van.Mióta megvan a kicsi,azóta távolodtunk el egymástól.Kicsi a 2 gyerek között a korkülönbség úgy érzem nem tudta mit vállal,csak már nagyon akart gyereket,45 éves.

Ahogy a kicsi meglett,sok minden hárult rá,úgy a nagyobbik gyerek terén,úgy házimunkában.Addig semmit nem csinált a nagyobbal,nem fürdette,nem etette,nem sétáltatta semmi.De én akkor ezt nem is igényeltem.Mondjuk néha nem ártott volna nyilván nem napi szinten.

Nem tudja mit jelent 2 kicsi gyerekkel itthon lenni,alkalmazkodni a gyerekek napi rendjéhez,és kiakad ha mondjuk épp nincs elmosogatva,stb..

Nem szoktam trehánykodni de néha bizony csúszik a házimunka.

Ő szokott közeledni de én már annyira eltávolodtam tőle hogy nem fogadom a közeledését.

Hangos viták is vannak,ált.a gyerekek miatt.

Annyira béna a gyerekekhez hogy hihetetlen.Nincs érzéke,és ez akkor derült ki ahogy meglett a kicsi,mert onnan egy ideig ő fürdette a nagyot,stb...

Nem lehet ráhagyni a 2- t pl. Egy kis időre sem,mert képtelen rájuk normálisan figyelni.

2015. ápr. 23. 17:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Előző vegyok.. a leheleten, meg a tehetetlen....

Nekem nyilvánvaló volt, hogy nekem is dolgom minden, ami a családot érinti, a kicsit,a nagyot, házimunkát...

Eleinte mindenki béna, meg parás :D

2015. ápr. 23. 17:10
 9/9 A kérdező kommentje:

Igen,csak ő 3 év után is az.

Ti miért mentetek szét?Az a bizonyos 3.?

2015. ápr. 23. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!