Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék,hogy ne sérüljek?
Huszonéve tartó, jó házasságban a férj kívánna már mással is csak szexet,de nem meri felvállalni.
Egyelőre hűséges de nagyon érzem hogy őrlődik “ titokban”.
Szeretjük egymást, csak testi vágynak érzem ezt .
Valahol megértem csak rossz..
Persze, sokat beszéltünk már erről, legtöbbször homokba dugja a fejét.
Kipróbálná, de ő is tudja a következmények előre nem láthatóak,még ha valamilyen szinten belemennék is pl. : swinger
Az “otthoni” szexet is lelkesen teszi panaszom erre nincs.
Egyáltalán várhatunk sírig tartó monogámiát?
Szerelmem, barátom ,férjem.
Félek így is - úgy is .
A lelki kötődés elvesztésétől leginkább.
A szex csak pár perc..óra
Sérülni fogsz így is-úgyis, csak nem.mondegy, hogy mennyire! Mert lehet, hogy úgy még jobban, ha aztán arra a döntésre jut, hogy a hátad mögött tegye meg és ez kiderül. Mert ha örlődik, akkor előbb-utóbb megoldást keres. Akkor meg nem jobb, ha együtt teszitek meg? Abból még neked is származhatnak jó élmények, esetleg kiújul a szerelem, a vágy...
Sajnos egyiket sem lehet megjósolni előre, mert ha tudnám, hogy elesek majd, akkor leülnék előtte...
"Egyelőre hűséges" - ebben se legyél olyan biztos.
Én is azt hittem, exem csak emlegeti a többest, meg csak haverként van el az egykori barátnőmmel.
A valóság: naná, hogy lefeküdtek, nem is egyszer, a hátam mögött, véletlenül bukott ki a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!