Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éve házasok a szüleid? (Ha még nem váltak el.) Milyen a kapcsolatuk? Ha már külön élnek, mennyi idő után döntöttek a válás mellett? Milyen okok miatt?
A szüleim 42 éve vannak együtt. Kicsit bonyolult, mert ugyan papíron elváltak, vakami pénzügyi dolog miatt, még 11 év után, és azóta nem is élnek együtt, mert az nem ment nekik😂. De együtt vannak, szoktak találkozni stb.. Ez abszolut az ő dolguk, nem kérdezősködtem sosem, hogy mi volt konkrétabban az oka. Kisgyerek voltam még akkor, de baromira Örültem hogy apám már nincs otthon és nem szívja állandóan a vérem.
Én apámmal nem tartom a kapcsolatot, eléggé elviselhetetlen, mérgező személyiség, évekkel ezelőtt kizártam az életemből, azt se tudom hol lakik, nem érdekel. Anyámhoz ( meg nővéremhez szoktunk a férjemmel látogatóba menni, ők még együtt laknak)
Apámmal amúgy szeretik egymást, és amióta nem élnek együtt sokkal jobb a kapcsolatuk, nekik az együttélés nem ment hosszútávon. Úgy még anyámnak is sok volt belőle😂 ( ami amúgy apám miatt nem lep meg, azt sem értem anyám miért van oda érte annyira, de nem is az én dolgom. ) Felőlem azt és úgy csinálnak amit akarnak. Heti párszor randiznak és jól megvannak így.
Látom, jöttek még további élettörténetek.
Kívánom, hogy mindenkinek sikerüljön jól a magánélete! :)
Az enyém már szerencsésen alakul. Végre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!