Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hány éve házasok a szüleid?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éve házasok a szüleid? (Ha még nem váltak el.) Milyen a kapcsolatuk? Ha már külön élnek, mennyi idő után döntöttek a válás mellett? Milyen okok miatt?

Figyelt kérdés
Mit tapasztalsz? Jó otthon lenni velük vagy - 18 éven felüliek esetében - jó hazajárni hozzájuk?

#együttélések
2023. okt. 16. 23:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
25 éve házasok, 31 éve vannak együtt, de már rég el kellett volna válniuk. Faterom fűvel fával csalja, folyamatosan hazudozik, van hogy eltűnik hetekre és ha rá mernek kérdezni akkor felháborodik, hogy nem bíznak benne. Anyám se normális, hogy hagyja.
2023. okt. 17. 09:42
 12/13 anonim ***** válasza:

A szüleim 42 éve vannak együtt. Kicsit bonyolult, mert ugyan papíron elváltak, vakami pénzügyi dolog miatt, még 11 év után, és azóta nem is élnek együtt, mert az nem ment nekik😂. De együtt vannak, szoktak találkozni stb.. Ez abszolut az ő dolguk, nem kérdezősködtem sosem, hogy mi volt konkrétabban az oka. Kisgyerek voltam még akkor, de baromira Örültem hogy apám már nincs otthon és nem szívja állandóan a vérem.

Én apámmal nem tartom a kapcsolatot, eléggé elviselhetetlen, mérgező személyiség, évekkel ezelőtt kizártam az életemből, azt se tudom hol lakik, nem érdekel. Anyámhoz ( meg nővéremhez szoktunk a férjemmel látogatóba menni, ők még együtt laknak)

Apámmal amúgy szeretik egymást, és amióta nem élnek együtt sokkal jobb a kapcsolatuk, nekik az együttélés nem ment hosszútávon. Úgy még anyámnak is sok volt belőle😂 ( ami amúgy apám miatt nem lep meg, azt sem értem anyám miért van oda érte annyira, de nem is az én dolgom. ) Felőlem azt és úgy csinálnak amit akarnak. Heti párszor randiznak és jól megvannak így.

2023. okt. 17. 15:38
 13/13 A kérdező kommentje:

Látom, jöttek még további élettörténetek.

Kívánom, hogy mindenkinek sikerüljön jól a magánélete! :)

Az enyém már szerencsésen alakul. Végre...

2023. okt. 17. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!