Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nők!Nektek nem alantas, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők!Nektek nem alantas, ha a férjetek "asszonynak" nevez titeket?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért, de engem nagyon taszít ez a kifejezés.

Az is, ha a nő a férjét "uramnak" vagy "embernek" nevezi.

Annyira alpári, proli.

Személytelen.

Olyan régmúlt időket idéző, amikor a nő helye a konyhában volt, olyan lealacsonyító.

Kifejezetten gáz, mikor társaságban így beszél valakiről a párja.

Ráadásul az asszony szóról nekem egy lestrapált, idősödő nő jut eszembe, sokan fiatal nőkre is használják ezt a kifejezést.

2023. szept. 19. 04:07
1 2 3 4 5
 11/46 anonim válasza:
27%

Én is utálom. Nem rég kezdett új munkahelyen a barátom.

Egy kis falusi cégnél karbantartó. Itt ragadnak rá az alpári tirpák paraszt szövegek..

Előttem nem asszonyozik, egyszer szólta csak el magát véletlenül. "mondtam Janinak hogy otthon az asszo... Öö... A párom) 😒

Nekem is egy lestrapált öreg nő jut eszembe az asszonyról. Egy több gyerekes, lógós csöcsű, elhanyagolt falusi háziasszony.

Mi házasok se vagyunk, gyerekmentesek vagyunk, és én sokat foglalkozok a külsőmmel. Pont hogy nem vagyok "asszony" .

2023. szept. 19. 07:23
 12/46 anonim válasza:
33%
Én csak akkor nevezném így az asszonyt, ha ilyen vérfeminista lenne.
2023. szept. 19. 07:37
 13/46 anonim ***** válasza:
97%

Nem zavar.

Néha meg én szoktam a férjemet leasszonyozni, pusztán teátrális okokból :D

Főleg ha ételről van szó, mert nálunk ő főz ("Mi lészen ma a vacsora, asszony?")

Nem zavarja :)

2023. szept. 19. 07:38
 14/46 anonim ***** válasza:
53%
Soha nem is nevez így, mert külföldi haha, de utálom az asszony megnevezést, annyira proli.
2023. szept. 19. 07:41
 15/46 anonim ***** válasza:
78%
12 Valakinek nem szimpatikus egy szó, már vérfeminista szerinted, nem vagy egy kicsit paranoiás? Mindig van lejjebb, úgy látszik.
2023. szept. 19. 07:43
 16/46 anonim ***** válasza:
69%

Nincs férjem, de ha lenne, akkor zavarna az asszonyozás meg az oldalbordázás. (ezt is mostanában sokszor hallok, hogy így hivatkoznak a feleségükre)

Ennél az is jobb, ha a nevemen szólít vagy feleségem, esetleg viccesen az asszonyka is belefér. De az asszonyozás az nekem nem tetszene.

2023. szept. 19. 07:45
 17/46 anonim ***** válasza:
45%
Bennem pont olyan érzést kelt, mint mikor egyik vidéki ismerősöm pulyának nevezi a gyereket. Lehet náluk ez teljesen megszokott, de az én “pesti” fülemnek nagyon alpárian cseng.
2023. szept. 19. 07:46
 18/46 anonim ***** válasza:
60%
Nem szeretem, főleg, mivel az asszonyt alapvetően régen a házas-szült nőkre használták, most meg a 18 éves fiúcska is asszonyozza a 16 éves kislányt, akivel együtt járogat. :D
2023. szept. 19. 07:50
 19/46 anonim ***** válasza:
66%
Nyanyaként vagyok elmentve a fejem telefonjában. Nem zavar, nem vagyok savanyújóska.
2023. szept. 19. 08:03
 20/46 anonim ***** válasza:
30%
#19 meg önbecsülésed sincs.
2023. szept. 19. 08:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!