Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jobb a lakótársi viszony a felességgel mint esélyt adni a szeretőnek 1 normalis kapcsolatra?
22. Jogos, én megnősültem, életem legrosszabb döntése volt. Én hibám, baromira gyenge férfi vagyok, most már szenvedhetek amíg élek!
Ne házasodj!
Szokásos forgatókönyv: megszületik a gyerek, férj semmibe véve. Belép a harmadik, túl nagy a kísértés, kiéhezett férj félrelép. Anyuci kivágja, a szerető évekig reménykedik, de nem veszi el, még mindig visszaszivárogna. Szakítás a vége, a szerető rááldozta a legszebb éveit. (Egy barátunkkal történt.) Vigyázz, veled is megtörténhet!
N
#26 Sajnálom. De miért nem lépsz? Túl sok a vesztenivalód?
N
Az én partnerem, szeretőm a feleségét választaná, pedig még gyerek sincs,persze már most sincs szex csak elvárása nő részéről...
Úgy nem mennék bele egy ilyen kapcsolatba, hogy szingli vagyok akkor csak te sérülhetsz... és a végén úgyis te leszel a gáz csábító
27. Ilyen lelkületű vagyok, és csak én vesztenék. Eléggé egyedi eset vagyok, nem én mondtam magamra. Most ez jó vagy rossz, az lényegtelen.
Lépni sem lenne hova, sajnos gyenge vagyok lélekben, nem tudnám feldolgozni a kudarcot. Pitbullként megyek rá a céljaimra, mindent 100%-osan csinálok, érzelmileg is. Mindennek lelket adok, még egy görbe szögnek is, nálam mindennek története van. Pont ezért nem tudok semmit sem elengedni. Nagyon ritka ez a tulajdonság, inkább belepusztulok. Nem tudok rajta változtatni, sokszor próbáltam már. Voltam pszichológusnál is 2 évig, semmit de semmit nem használt.
gyaaa a napi naiv...
emlekszem haverom huzogatott egy csajt a felesege mellett. Meselte, ez az idealis szereto, mert van ferje, nem akarja elhagyni, nem fog pattogni, nem fog kovetelozni, csak d.gni jarnak ossze, minden kiraly. Azzal nem szamolt, hogy a csaj 1(!) honapon belul lelepett otthonrol es albiba ment, varta, hogy a srac is lepjen. a hulye, nem tajekoztatott rola, hogy hulyiti a csajt, ugyhogy amikor egy buliban a szereto elkezdett nekem aradozni, hogy jaj o mennyire szerelmes, nem veletlenul hagyta el a ferjet es alig varja, hogy a haverom is otthagyja a csaladot es egyutt legyenek.
en meg felreszegen visszaboffentettem neki, hogy hallod, ti nem beszelgettek? O nem fogja elhagyni a csaladjat. nem mondta?
na ott omlott ossze benne a vilag, mint egy felrobbantott gyarkemeny.
nem nekem kellett volna ezt kozoljem vele, de annyi bacardi utan sajnos kicsuszott a szamon.
hat ilyen az, amikor szembejon a valosag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!