Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud őszinte lenni és be vallani?
Igen, ez így fog tovább menni. Ezzel a nővel, vagy másikkal, vagy egyszerre többel.
Nem fogja bevallani. Elhagyni sem fog, mert azért jó hazamenni úgy, hogy vár a meleg ebéd, a ruhád ki van mosva, a gyerekekkel van aki foglalkozik és ha este viszket neki, van kivel levezesse.
Én csak azt nem értem ebben, hogy miért nem dobtad már ki 5 évvel ezelőtt és miért vállaltál vele még egy gyereket?
Nem fogja bevállani és abbahagyni se, tudod miért? Mert már évek óta látja, hogy veled ezt meg lehet tenni
Pontosan kinek a gyereket hordod?
Amikor hagytad felcsinálni magad, beleegyeztél hogy neked jó ez a kapcsolat így a szeretőkkel. Úgyhogy szépen ne nyafizzál. Hét hónapja kellett volna nyafizni. Öt éve hűtlen, már rég elhagyhattad volna mikor a nagyok oviba mentek. De nem hagytad el, vállaltad.
Nem fogunk sajnálgatni.
Én úgy értelmezem, hogy a kisebbik egyerek már megszületett és 7 hónapos, viszont a kérdező még kismamaként kikapott, mikor nem engedte el a pasit a szeretőjéhez. Csak a kérdező nem tud írásjeleket használni.
Erre nem lehet mit mondani. Tudtad, mi van, pontosan tudtad, öt éve tudod, mégis szültél még egy gyereket neki, és most meg azzal takarózol, hogy de két gyerekkel milyen nehéz lelépni. Komolyan, mit vársz? Szégyelljétek magatokat mind a ketten, miféle családot nyújtotok ti azoknak a gyerekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!