Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfi, hogyan mutassa ki neked egy nő diszkréten, hogy bejössz neki?
Sehogy. Egy normális férfi azonnal reptet. Mondom ezt nőként.
Milyen nő az aki így kezd? olyan aki ha egy férfit meg tud fogni, akkor elindul az ellenőrizgetése stb..
Értelmes embernek nem kell ilyen nő.
Az más tészta, hogy ha egy férfi emeli ki a nőt, de így ahogy te írod, ez a legalja.
Teljesen más kategória. Milyen nő az aki ilyet tesz? és milyen anya fog belőle válni? hm? ha szülsz egy-két gyereket, és jön egy ilyen ribi, örülnél neki, vagy előadnád a hattyú halálát? és újjal mutogatsz a pasira hogy milyen szemét, hogy megcsalt téged? Ha még is sikerül egy gyenge jellemű pasit megszerezned, a te fajtádat ejtik a leggyorsabban, és lépnek tovább.
Egy ffi teljesen más mint egy nő.
Kérdező!
Hagyd a házas férfit, nagyon megjárhatod...
A másik oldalról ne is beszéljünk...
#8-as vagyok.
Ha egy házas férfi titkos viszonyt kezd egy nővel, már ott van a kapcsolat megpecsélődve.
Nem korrekt a dolog.
Váljon el, akarja úgy a másik nőt és vagy sikerül vagy nem. Benne van a kockázatvállalás. A valóságban hány ilyet látni? Nem sokat...
Megy a hazudozás, mások átbaszása, bűntudat.
Kérdező, maradjon ez a kapcsolat meg a fejedben, mint valami fantázia, aztán felejtsd el.
Én is ezt fogom tenni. Annyi a különbség, hogy az én 'szerelmem' a feleségét szereti. Látni rajtuk, hogy boldogok. A történetben egyedül én szenvedek, de nem örökké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!