Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezdenek el "anyáskodni" egy idő után a feleségek?
Kedvesem 8 év után elkezdett olyanokat mondani, mintha anyámat hallanám..
"légyszíves ne igyál minden nap energiaitalt, ne vegyél minden nap kávét az automatában, ne egyél annyit mert elhízol" stb... és a munkatársaimnál is 4-5-10 év házasság után dettó ez van. De miért?
Jól lepontoztátok a 8-as válaszom.. :D
Márpedig ha én megakarok inni napi egy energiaitalt, akkor meg is fogom inni! Nem lenne beleszólása.
Tipikus esete, amikor a nőnek nincs más dolga mint a párjával foglalkoznia, semmi hobbija és értelmes szabadidős tevékenyésge. Ilyenkor jön a másik
jóindulatúnak beállított "b*szogatása".
Nőkènt mindennap iszok energia italt, a fèrjem soha, de van amikor ő veszi nekem, szèp is lenne ha megmondaná, hogy mit ehetek-ihatok :D
Nèha sajnálom a fèrfiakat, amennyi házisárkány van manapság.
Szerintem ez nem kontrollmánia és nem házisárkányság.
Manapság már a nők is dolgoznak 8-10-12 órát és nem annyira egyszerű utána még nekiállni főzőcskézni, pakolni, mosni, bármit csinálni. Főleg ha még a kedves partnert arra is képtelen hogy önmagát ellássa.
Valóban, megteszi bármi, ahogy előttem írták ... de akkor ha az asszony teszi elé akkor ne sírjon a szája hogy sósabb, fűszeresebb, stb mint ahogy a drága anyja készíti.
Az egyik válaszoló írta, hogy felállítja a rendszert magának és akkor nem kell megszakadni. Ez teljesen igaz, csak ha a nő felállítja a működőképes rendszerét és a férfi nem hajlandó együttműködni, akkor nem kell meglepődni ha a nő mégis visszaveszi az irányítást.
#27 A kérdésben nem erről volt szó. Hanem hogy a férj mit ehet meg mit ihat.
Ilyenbe a feleségnek nincs beleszólása.
A házimunka megosztása meg alap és teljesen más tészta, nem erről szolt a kérdés.
*27-es, itt Magyarországon a nők mindig is dolgoztak, kivève a gazdagok.
Nekem munka után eszembe sincs csicskát játszani otthon, ketten vègezzük a házimunkát a a fèrjemmel.
Aki meg olyan hülye, hogy mindent megcsinál egyedül otthon, az meg is èrdemli a sorsát.
#26-os voltam.
Hogyha minden nap energiaitalt innék, 3x annyit ennék, mint ő, akkor a barátom is biztosan szólna.
Megjegyzem: ő egy energiaitalért is. Inkább készít nekem egy kávét, csak ne azt a szart igyam, és teljesen igaza van.
Amúgy meg ha odafigyelnél, akkor nem lenne semmi gáz és nem kéne senkinek rád szólnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!