Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezdenek el "anyáskodni" egy idő után a feleségek?
Figyelt kérdés
Kedvesem 8 év után elkezdett olyanokat mondani, mintha anyámat hallanám..
"légyszíves ne igyál minden nap energiaitalt, ne vegyél minden nap kávét az automatában, ne egyél annyit mert elhízol" stb... és a munkatársaimnál is 4-5-10 év házasság után dettó ez van. De miért?
2023. aug. 30. 12:33
2/30 anonim válasza:
Mert ha magatoktól nincs ennyi eszetek, szólni kell valakinek.
3/30 anonim válasza:
Más arra sr szol rá aki drogozik.
Te valasztottad.
4/30 anonim válasza:
Talán mert nem szeretne egy elgívott, vesebeteg disznóval élni 🤷♀️
5/30 anonim válasza:
Őszintén szólva nagyon sok pasi rászolgál, 40-50 évesen meg afölött is óriáscsecsemők sokan. :D
(Az én párom nem ilyen, mielőtt még megkapnám hogy én választottam. De a legtöbb rokon, ismerős ilyen.)
6/30 anonim válasza:
Unatkoznak, én 16 év házasság után sem lettem anyáskodó.
7/30 anonim válasza:
4-es nagyon jól leírta. Nem anyáskodik, kicsit több köze van ahhoz hogy egészségileg hogy állsz, mint anyádnak. Nem anyád kénytelen kibírni, hogy egy elhízott vesebeteg frusztrált lepukkant ember lihegjen rajta.
8/30 anonim válasza:
Nekem próbálná meg megmondani hogy mit ne csináljak.. :D Egyik fülemen be, a másikon ki.. :D
9/30 anonim válasza:
Nem véletlen statisztikai tény, hogy a házas férfiak tovább élnek. Általában aki egyedül van, az nem nagyon figyel az egészségére.
10/30 anonim válasza:
Ha minden nap energiaitaloznék, kávét vennék automatából, és zabálnék, mint egy disznó, akkor az én férjem is rám szólna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!