Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is féltékennyé válik a feleség, ha a férj kissé elhízott és edzeni szeretne? Többi megjegyzésben.
Eléggé megereszkedett a pocakom, ez zavar pasiként. Igyekszem odafigyelni az étkezésekre, de az a baj, hogy vannak lelki problémáim és
amikor valamin megbántódok, akkor eszek... Ezt kompenzálnám edzéssel és talán segítene a könnyebb átlendülésen is vissza a pozitív oldalra. A feleségem bármikor elmehetne énidőre, korlátozás nélkül, de nem akar sohasem.
Olvasott egy 10 jel arra, hogy megcsal a párod fasságot valahol és a 6. pont az, hogy megváltoznak a szokásai pl eddig tohonya volt, most kondizni jár. Talán a 10. meg az, hogy ha nem talál hajszálat rajtad, akkor kopasz nőket qrogatsz.
Szerintem hozd fel neki, hogy zavar a beled, szeretnél egy kicsit laposabb lenni. Magad miatt is, meg hogy sajtot is reszelhessen rajta.
"Olvasott egy 10 jel arra, hogy megcsal a párod fasságot valahol és a 6. pont az, hogy megváltoznak a szokásai pl eddig tohonya volt, most kondizni jár."
Valahol... lehet pont itt, mert itt mindenki megmondja, ki csal meg kit.
Az első edzés utáni szex (egy zuhanyt azért ejts meg előtte) után már konkrétan várni fogja hogy megint menjél, hidd el:D. Egy nagy súlyos edzés elég erős állapotba tudja hozni az embert.
Meg hát a bedroom cardio kifejezést sem véletlen használják.
Szerintem ez így a normális. A párom is edz, mondjuk edzett eddig is kisebb kihagyásokkal.
A legjobb barátom viszont szörnyen kiakadt, hogy a férje edzeni akar, és megfenyegette, hogy ne merje. Meg is döbbentem nagyon, mert a srácnak eszében sincs ismerkedni.
Én nem féltékeny voltam, hanem inkább kiábrándult. A férjem 83kg körül volt mióta megismertem, és 175cm. Lefogyott 70kilóra, teljesen beesett az arca, piszkafa combja lettek és tök csontos lett mindenhol. Szex közben nagyon zavaró pl a csípőcsontja. Mostmár hozzábújni sem szeretek, mert hiába lett izmosabb a felkarja, az nem izgat fel, sőt inkább taszít. Sosem tetszettek az izmos férfiak.
Viszont jobban érzi magát, 90%-ban megszűntek az aranyér problémái, nem ég a gyomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!