Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjek! A feleségetek hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjek! A feleségetek hogyan tud megmaradni a szemetekben kívánatos nőnek?

Figyelt kérdés

Főleg az otthonlétet tekintve.

Mert utca, munka, egyértelmű.

2023. aug. 3. 12:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
83%

Tiszta, igényes, ad magára, és pl. nem alapkellék a kinyúlt-zsírfoltos póló meg a macinaci.

Normális sortokat, felsőket hord, kényelmes, egyszerű de jól kinézőt, nem leharcolt szrt, mint pl idősebb nőrokonok.

Ok, a haja néha zsírosabb, de hosszú így tök megértem, amikor nincs kedve három naponta megmosni. Ettől nem lesz kevésbé kívánatos.

2023. aug. 7. 23:08
 12/12 anonim ***** válasza:
65%

A szexi ruha és az igényes megjelenés rengeteget tud számítani. Régen, amikor még mindennap dugtunk, sosem gondoltam erre, de így 10 év házasság távlatából, nagyon nem mindegy, hogy 3 hónapja ugyanazt a kopott-koszos mackónacit meg bő pólót látod rajta vagy vmi feszülősebb esetleg elegánsabb cuccot, harisnyát, tűsarkút stb. A smink is számít néha. Azt se értettem minek sminkel vki otthonra, de tulajdonképpen, ha a munkába, a sok paraszt kollégának kisminkeli magát egy nő, akkor a férjének miért nem?

Az nagy előny ha attól függetlenül h mi van aznap, minden reggel sminkel és viszonylag szépen felöltözik.

A másik ilyen a fodrász téma. Mai szemmel egyszerűen igénytelen a sok ősz hajszál. Sztem ha egy nő festeti a haját, az sokkal tovább tud igényesnek tűnni, mint aki nem. Persze az is számít h megmossa-e gyakran a haját stb, de az őszülő haj, sajnos tudatalatt is, nemkívánatos hatást kelt.

Műkörmök - ez már ízlés kérdése de tapasztalatom szerint még a legcsicsásabb műköröm is ezerszer jobb a csontig rágott, koszos, beszakadt esetleg cigitől besárgult stb körmöknél. Vagy a lekopott körömlakknál. Ez amúgy sok nőre igaz, h mondván h neki mosogatni kell meg házimunka ilyenek, lekopik a körméről a körömlakk, így kb te érezd magad rosszul h ő nem néz ki jól. Hát ha nem akarja két naponta kifesteni csináltasson műkörmöt azt szevasz.

Sztem sok ilyen apróságon is múlhat ez.

De tény h ez csak a kinézet, és a kisugárzás is nagyon fontos. Ha azt látom h elégedett önmagával és vidám, kacér, játékos stb akkor biztos h kívánatos lesz, még a leggyűrötteb mackónadrágban is.

2023. aug. 9. 16:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!