Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyidő után érdem összeházasodni felnőtt emberként?
Hát majd meglátod, hogy mégis mi lesz ebből... Lehet még hónapokig semmi... Aztán neked kell tudnod, hogy milyen az ember, hogy érzed magad vele, és mennyire vagytok kompatibilisek.
Ha minden jó hova várnál? Fiatalabb már nem leszel.
Korai, de végülis 10 év után kötött háuzasság is válással végződhet.
AZért gondold át, hogy minden rendben van-e köztetek, nem látsz volyan dolgokat, amelyek a kezdeti fellángolás után gondot okozhatnak.
Mennyivel fiatalabb? Ha kevesebb, mint 5 év, akkor eléggé irrelenáns a dolog.
Nekem kell érezni ez igaz. Annyit elmondok, hogy sok időt töltök vele. Nagyon vonzódik, és én is hozzá. Nagyon tetszik, és régóta szeretem. Szoktunk együtt munkaidőn kívül is dolgozni. Voltunk együtt kirándulni. Sokat megyünk sétálni. A környezetében élők mondják, hogy szerintük nem korai, de ezt nekünk kell érezni. Olyan személy mondta még, aki idősebb, és gyerekkorom óta ismer engem. Egy pszihiáter fotó alapján mondta, hogy van.esély, hogy működni fog. Sok mindent meg tudok vele beszélni, és lehet vele kompromisszumot kötni. Inkább konfliktuskerülő. Lehet várnék még esetleg egy fél évet, de éveket nem hinném. Nem fogok róla többet tudni.
Az előző párommal azért szakítottam, mert nem akart 4 év után sem összeköltözni, sem eljegzést. Ezért boldogtalan voltam.
Hát én erre egyelőre nem alapoznék egy házasságot.
Amúgy a házasság nem érdem, hanem kihívás, feladat, hivatás a másik ember felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!