Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért akar velem összeházasodn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar velem összeházasodni, ha sok dolgot nem visel el?

Figyelt kérdés

Vannak dolgaim, amiket nem nagyon visel el. Például, hogy engem annyira nem zavar a rendetlenség, mint őt. Vagy, hogy az állatok gondozásában nem kötök kompromisszumot. Illetve, hogy elég zárkózott vagyok, néhány ember kivételével másokkal nem jövök ki. A családjával sem. Meg elég sok énidőt igénylek. A hangulatom túl változékony, ami még szerintem is elviselhetetlen.

Ennek ellenére el akar venni. Hiába kérdezem miért, ha ilyen sok rossz szokásom van. Már leültünk, megbeszéltük, hogy javarészt úgysem fogok változni. Azt mondja, meg tudja szokni. Nekem ez mégis elképzelhetetlen. Közel öt éve vagyunk együtt. Szeretem őt, de ez a sok vita... Nem értem, mit lát bennem.

2022. dec. 27. 10:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Akkor ne házasodj.
2022. dec. 27. 10:36
 2/13 anonim ***** válasza:
75%

Mert ha nem egy álomvilágban élsz, akkor egy idő után rájössz, hogy nincs olyan ember, akivel tökéletesen összepasszoltok, vagy pedig felesleges 20 évet elpazarolni az életedből, hogy öregen megtalálj majd egy ilyen embert (aki 99,99999% hogy nem létezik, de ha te azt hiszed igen, akkor elpazarolod a fiatalságod).

Szerinted egy-két generációval korábban mindenki tökéletesen illett mindenkihez? Nem. A nagyszüleim is összeházasodtak fiatalon, aztán összecsiszolódtak. 65 éve együtt vannak boldog házasságban.

2022. dec. 27. 10:36
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom a jo dolgok miatt… Feltetelezem nem 0-24 veszekedesbol allnak a napjaitok.
2022. dec. 27. 10:37
 4/13 anonim ***** válasza:
34%
Mert valószínűleg te vagy az egyetlen aki hajlandó vele szexelni. De az sem kizárt, hogy számára túl jól szopsz. Ezt nem akarja elveszíteni. Vannak pasik, akiknek ez sokat nyom a latban, ha beismerik, ha nem.
2022. dec. 27. 10:44
 5/13 A kérdező kommentje:

#2 #4

Köszönöm az értelmes válaszokat. Igen, valóban vannak jó dolgok, és tényleg csiszolódtunk is így az évek elteltével.

Nem 0-24 veszekszünk, de szerintem sokkal többet, mint kellene. Mármint, ami számomra normális lenne.

2022. dec. 27. 10:50
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
5 éve elvisel. Azért ez jelent valamit.
2022. dec. 27. 10:52
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne, ha nem vitatkoznátok?

Nem is értem miért akar esküvőt, ha folyamatosan megy a veszekedés.

Ezek szerint nem illetek össze és csak azért akar elvenni, mert szeret vagy nem akad más.

2022. dec. 27. 10:59
 8/13 anonim ***** válasza:
86%

3-as vagyok, egyebkent minden amit leirtal, ram is igaz, ugyan nem tervezunk eskuvot, de regebb ota egyutt elunk, mint ti.

Veszekedni csak a rendetlenseg miatt szoktunk, illetve en hisztizek kicsit neha ez meg az miatt. De szerintem ezek nem olyan dolgok, ami miatt ne akarna a masikkal lenni valaki, amennyiben nem anyazos, karomkodos, ajtocsapkodos veszekedesekrol van szo, mert fontosabb az, milyen egyutt, amikor nem vitaztok valamin.

Nem tudom, nalad mi a rendszeres, nalunk pl heti szinten nincs vita, de lehet ilyen 3-4 hetente van.

Plane ha regota egyutt vagytok, tudja, mit visel el. A kerdes az, hogy nem inkabb te vagy az, aki elegedetlen a kapcsolattal?

2022. dec. 27. 11:02
 9/13 anonim ***** válasza:
72%
Lusta változtatni, lusta új nőt keresni és kilépni a komfortzónából, inkább benne marad, és minden veszekedés, amit ő kezdeményez irányodba egy (meddő) kísérlet arra, hátha megváltozol...Nem fogsz, ő meg nem tud így elfogadni, ezért köt beléd újra és újra. Idilli kilátások a házasságra.
2022. dec. 27. 12:13
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Vannak akik félnek egyedül maradni. Ha azt látja, hogy egyre több a vita, előfordulhat hogy azért akar elvenni, nehogy elhagyd. Lehetséges, hogy felmérte, hogy manapság milyen a párkeresés, és tisztában van a saját pozitív és negatív tulajdonságaival is. Ezért inkább a kényelmes megszokott kapcsolatot választja, ahelyett hogy új társat keresne. Mert az macerás, és eltarthat igen sok ideig.

Vannak akik a meleg fost választják, mert az fixre megvan, tudja mire számíthat, minthogy időt és energiát fektessen egy új nőbe. Ezzel nem azt akartam mondani, hogy a ti kapcsolatotok olyan rossz, csak leírtam a verziókat, hogy kinél mi állhat a háttérben.

Aztán ott van még aki így akarja bebiztosítani otthonra a fix p*ncit, közös kasszával (házasság vagyonközösséget jelent) könnyebb az élet, mint egyedül (van aki hitelt akar felvenni) stb. Van aki csak az életben boldogulás praktikus oldalát nézi. De az is lehet hogy szeret téged azért akar elvenni, ezt sem lehet figyelmen kívül hagyni.

2022. dec. 27. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!