Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar velem összeházasodni, ha sok dolgot nem visel el?
Vannak dolgaim, amiket nem nagyon visel el. Például, hogy engem annyira nem zavar a rendetlenség, mint őt. Vagy, hogy az állatok gondozásában nem kötök kompromisszumot. Illetve, hogy elég zárkózott vagyok, néhány ember kivételével másokkal nem jövök ki. A családjával sem. Meg elég sok énidőt igénylek. A hangulatom túl változékony, ami még szerintem is elviselhetetlen.
Ennek ellenére el akar venni. Hiába kérdezem miért, ha ilyen sok rossz szokásom van. Már leültünk, megbeszéltük, hogy javarészt úgysem fogok változni. Azt mondja, meg tudja szokni. Nekem ez mégis elképzelhetetlen. Közel öt éve vagyunk együtt. Szeretem őt, de ez a sok vita... Nem értem, mit lát bennem.
Ez részben igaz, nincs tökéletes ember, de szerintem meg kell találni azt, akivel 90%-ban klappolnak a dolgok és ritka a veszekedés. Egy-két rossz szokást vagy tulajdonságot el lehet nézni, de azért nem kell a béka segge alá tenni a lécet és az első jöttmenttel együtt maradni egy életre, akivel sokminden nem klappol, sok a veszekedés, idegesítenek a szokásai, nem hajlandó kompromisszumokra stb.
A kérdező párja vagy attól fél, hogy úgyse találna jobbat és megalkudik, vagy lehet az ő szemében ezek nem annyira rossz tulajdonságok, amiket ne tudna elviselni. Ezt nem tudhatjuk. Szóval kérdező, a helyedben nem agyalnám túl, ha el tudod képzelni vele az életed, akkor házasodjatok össze.
Köszönöm a válaszokat. Ezekre mind rákérdezek és alaposan átrágom magam a dolgon.
Igaz, ő azt állította, hogy ezek számára elfogadható dolgok, de szeretnék biztosra menni. A házasság nekem szörnyej komoly dolog, ezért nem akarok csak úgy beleugrani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!