Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom a féltékenységre?
Figyelt kérdés
Férjemmel már van gyerekünk, közös gyerekünket várom. Volt előttem egy kapcsolata már 11 éve. Megnéztem a telefonját és láttam hogy annak a nőnek a tök általános facebook történetét nézte. Időnként vannak problémáink de aggódom mi van ha érdekli még a nő?2023. júl. 15. 12:09
1/9 anonim válasza:
"Megnéztem a telefonját"
Ez nagy hiba volt.
Ha köztetek minden rendben, akkor miért vagy féltékeny? Veled van, és boldogok vagytok. Ha nem, akkor a köztetek levő dolgokon kell javítani.
2/9 anonim válasza:
Ha ez csak egy alkalom volt,akkor ne gondolj egyből rosszra. Lehet csak kíváncsi volt,mi van vele,és itt le is zárta. Ha többször nézegeti,az már nekem sem tetszene,mert azt sugallná,hogy még érdeklődik.
3/9 anonim válasza:
Minek nézegeted más telefonját? Miért ne nézhetné meg bárkinek a történetét? Azért van. Tessék szépen tiszteletben tartani a másik magánszféráját.
4/9 anonim válasza:
Nem.
11 év nagyon hosszú idő, ha nem váltak el rosszban pláne kíváncsi lehet mi van a nővel.
Ha ez csak néha-néha fordul elő, az önmagában még nem olyan hatalmas probléma, hogy ezen patáliázz.
5/9 A kérdező kommentje:
Éppen ez a baj, a képen nem is a nő volt,hanem amit kitett. De őt annyira érdekelte a kép, hogy megnézte. Az a baj, hogy nem tudom lehet a faces képeit is nézegeti.Nekem a nő nem ismerősöm nem tudom mikor tesz ki történetet hogy ellenőrizni tudjam.
2023. júl. 15. 16:36
6/9 anonim válasza:
Es csak ot nezte vagy minden ismerose sztorijat porgette végig? Mert azt en is szoktam, hogy egymas után nézem az ismeroseimet, mert csak egy kattintas.
7/9 A kérdező kommentje:
Sajnos azóta rosszabb lett minden. Mindent történetét megnézte amit megoszt ezt onnan tudom hogy már párszor megnéztem a telefonját.Lehet hogy én vagyok túlérzékeny de sírtam mivel terhesen nem én vagyok a fontos neki.Nem értem miért nézegeti? Nekem eszembe sem jutna az exemeit nézni.
2023. okt. 5. 13:23
8/9 anonim válasza:
Mi lenne, ha kicsit összeszednéd magad?
9/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom rosszul érzem magam.Attól félek, hogy valahogy keresni fogja majd.
2023. okt. 5. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!