Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt lereagálni sem tudtam(?)
7 éve vagyunk férjemmel egy pár. Míg nem volt gyerek rengeteget dolgozztam, utána pedig a gyerekek miatt (terhesség, szülések) nem volt magamnak megfelelő alakom.
Idén nyárra viszonylag vissza tértem a regi formámba.
Ma nekiálltam délelött füvetnyírni. Mindig delután szoktam, mire megy le a hőmérséklet, ma délelött volt rá időm. Gyerekek homokoztak, medencéztek, en meg nekiálltam. Előkerestem a bikinifelsőm és rövidnadrágom, majd nyírtam a füvet.
Férjem itthon dolgozik, de ma nem volt itthon.
Mire majdnem végeztem, pont hazaért és meglátta, hogy bikini felsőben vagyok.
Teljesen kiakadt, úgy elkezdett magyarázni, hogy kb levegőt nem vett, majd visszaült az autóba és elment. Én azóta ezen agyalok.
Mert egy kis faluban lakunk, mindenki hozzá jár szereltetni (ma pont nem jött senki) hogy képzelem azt,hogy egyszáll semmiben mászkálok. Mindenki engem bámult biztos, hogy fog ő ezek után az "ügyfelekre nezni".
Majdnemcsak az a lényeg, én járjak 40fokban is téliruhában, mert ő a falu szerelője és mindenki ismeri.
Azóta nem jőtt haza én meg nem tudok napirendre jutni az egész felett.
Soha az életben nem volt féltékeny, soha nem szólt bele az öltözködésembe, soha nem beszélt velem így.
Komolyan nem tudom, hogy kellett vopna reagálnom? Vagy tényleg ekkora bűn bikinifelsőben füvet nyírni?
Vagy én nem is értem.
A hazasságunkkal amúgy minden rendben, megcsal, nincs eleg szex meg a szokásos kommenteket nem kérek, köszi...
Igen 11, ez történt.
Mivel az egyik legjobban fizető ügyfél, rajtam csattant.
Megbeszéltük, bocsánatot kért.
Ahogy írod,nem kell bebámulnia mindenkinek... de, itt konkrétan mindenki azt teszi 🤦♀️ ahogy sétálnak/bicikliunek az emberek, bámulnak be. Kocsibal is ha megy valaki, tuti nálunk (hogy férjemnek integethessen kb) errefele les. Amúgy elég idegesítő sokszor.
Főutcán lakunk a falu központjában, így ja. Nézelődnek be jópáran.
Mondjuk ha a barátom ügyfele egy ilyet megeresztene, addig a pontig lenne az ügyfele.
Itt a srác a tuskó - vagy mit várnak, a SAJÁT kertedben majd csadorban nyírjál füvet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!