Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tevőleges módszerrel tudnám aktivizálni a férjem, esetleg még a gyerekeket is?
Figyelt kérdés
Elválni nem szeretnék, esetleg időleges szüleimhez költözés szóbajöhet számomra. 15 éves házasok vagyunk,két kiskamasz gyerekkel. Régóta probléma, amit írok, voltunk terápián, csak időleges volt némi javulás. A házasságban mintha egyedül lennék a feladatokra és a pénzügyi terhekre. Nem látja meg a férjem a legegyszerübb feladatokat sem. Minden házimunkát, iskolai és dgyéb gyerekekadta teendőt én kell végezzek, különben nem történnek meg. A ldgutolsó piszlicsáré dologig, pl a tej hűtőbd visszarakása. De tényleg, a nyári gyerekfelügyelet kjtalálása?, megszervezése, finanszírozása. Ha kérek segítséget normálisan, a hallgatás a válasz, vagy egy nem újabban. Ahol betelt a pohár az az volt, hogy júni közepén kérni akartam pénzt táborokhoz, gondoltam hátha. Ő már elköltötte, volt a válasz. Nem tudta megmondani, mire, nem tudott elszámolni többszázezer forinttal. Minden fizetnivalót én fizettem pár kajabrvásárláson kívűl, így kérdeztem, talán prostira ment el a pénz? Félig viccesen. Azt mondta nem. Szelíd ember vagyok, nincsenek rafkós nevelési eszközeim. Ötleteket várok.2023. júl. 3. 08:14
11/21 anonim válasza:
A gyerekek azért mondták, mert neki ez a természetes, hogy Te cseléd Vagy, nem látnak mögé.Majd ők is ilyen mintát vesznek fel és lesz egy rossz kapcsolatuk.A férjed egy élősködő, nem férj, nem apa.Nem tudom ilyen emberrel miért vállaltál gyerekeket.
12/21 anonim válasza:
Fogod magadat és elutazol 2 hétre. De úgy, hogy a hűtő üres, a szennyes tartó tele van. Oldják meg az életüket.
Vagy tűrsz egy életen át.
Magától nem fog változtatni, hiszen neki jó így. 100%-ban kiszolgálod és a fizetése az ő zsebpénze. Miért változtatna, ha nem muszáj?
13/21 anonim válasza:
A legnagyobb baj, hogy ezen 15 évvel ezelőtt kellett volna gondolkodni...
14/21 anonim válasza:
Bizony, mert már az együtt járás alatt, sőt randizgatasoknál kiderül, hogy csak cselédnek kell valaki.Ez most már késő bánat mondjuk.
Sehogy nem tud már rá hatni a kérdező, nem fog változni.
15/21 anonim válasza:
"Bizony, mert már az együtt járás alatt, sőt randizgatasoknál kiderül, hogy csak cselédnek kell valaki."- dehogy derül, jézus! Pont, hogy nem derül ki. Akkor még mindenki a szebbik arcát mutatja, aztán mikor megvan a házasság, főleg a gyerekek, akkor lustulnak bele az apukák a kényelembe. Ne persze az igaz, hogy csak azzal szemben, aki hagyja magát. És ez nyilván nem most kezdődött, ebben tökéletesen igazatok van. csak, ha valaki konzekvensen nem tudja megvédeni a határait, azzal vissza fognak élni. Innen visszahozni a dolgot már valóban nehéz lesz. Ehhez már egy nagyon karakán, tökös személyiség kellene. Gyanítom, hogy a kérdező nem ilyen.
16/21 anonim válasza:
Össze sem házasodnék ilyen emberrel, bsszus :D
17/21 anonim válasza:
15-ös, ez nem igaz, csak szeretik ezt hinni. ;), meg ezzel takarózni, holott, ha kinyitották volna a szemüket, látnák, hogy gáz van.
18/21 anonim válasza:
Bizony mindig látszik.Pl az első együtt, egymásnál alvásoknál, tazásoknál, beágyaz e ő is, készít reggelit ő is, bevásárol e, elmosogat e, elpakol e maga után, magának stb.?
19/21 anonim válasza:
Na, azért van olyan, aki az elején még odateszi magát, aztán már egyre kevésbé.
20/21 anonim válasza:
Mindig van előjel, aki agresszív lesz ott is van.Soha nem 2 gyermek után derül ki.A kérdezőnek ez mondjuk már édes mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!