Egyes csakrákat hogyan lehet stimulálni, aktivizálni?
Bár a csakra, mint szó és kifejezés ezós humbuknak tűnik, mert a dolgot, amire a szó mutat azzal a sok hülyeséggel azonosítod, ami maga a csakra szó köré kerítettek.
Tényleg létezik az, amit a csakra szó alatt értenek. De nem muszáj csakrának nevezned, én se nevezem annak, mert teljes ellenállást vált ki az emberekből maga a szó.
Magad is megbizonyosodhatsz a létezésükről, ha elkezded érezni a szívednél, a gyomrodnál ezeket az energiamezőket. Ezt a kettőt talán a legkönnyebb érezni. De a homlokodnál is érezheted, ha elkezded érezni a homlokod. Fel fogsz ismerni egyfajta bizsergést, amit ekkor érzel. Csak próbáld ki.
A kérdésre a válasz: Úgy, ha tudatosan érzed őket. + Jelenlét meditációval.
Szinte mindennel. Minden gondolatod, szavad, tetted, emberekkel való találkozásod hat az egész energiameződre, csakráidra. Ha nem vagy rá tudatos és nem "csinálsz" semmit akkor is stimulálod, aktivizálod magad (vagy építő vagy romboló jelleggel). A legtöbbet a napi 2x minimum 3-10 perc teljes légzéssel tudsz elérni (ez lehet egy alap, majd erre lehet "építkezni".)
Ezen kívül a lehetőségek száma szinte korlátlan: színterápia (pl. ruha, környezet, étel...), hangterápia (zene, éneklés, hangtál terápia...), mozgás (sport, jóga, mozgásmeditáció, meridiántorna, túrázás...), illatok (füstölők, gyertyák, olajok...) különböző meditációs technikák stb.
Fentieken túl: energiagyógyászat csakratisztítással egybekötve, "szellem terápia", kristálygyógyászat, stb.
"De a homlokodnál is érezheted, ha elkezded érezni a homlokod2
.
Önmagával való magyarázat.
- Apuci! Ni az a vakparádé?
- A vakparádé az a vakparádé.
Régebben én sem hittem ezekben a dolgokban. Aztán.egy véletlen.folytán elkerültem egy hangterapiára és valóban megéreztem a csakrákat. Ez manapság mar tudományosan bizonyított.
Úgyhogy, aki nem hisz benne az vagy menjen el egy olyan terápiára. Nem kell itt az állítani azt, hogy kamu az egész.
Tessék elmenni és kiismerni magunkat és nem csak ugatni a fórumon a többieknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!